VURDU VE GOL OLDU

VURDU VE GOL OLDU

BU İŞ ADLİYEDE BİTER

VURDU VE GOL OLDU
2024-05-09 08:18:07

Adem Erdal öyle sözler sarfetmiş ki, yenilir yutulur türden değil.

Buyurun okuyun:

Boşverin. Sahibinin hatırı var. Bırakalım hâli üzerine. Belli ki ruh sağlığı yerinde değil. Çekmeye çalıştığı çukura düşmek, bize yakışmaz.

Dedik amma; S.T. isimli sosyal medya hesabı ve diğer fake hesaplar üzerinden yaptırılan haber ve yorumlar ile tarafıma yönelik alçakça iftira, yalan haber ve itibar suikastı faaliyetleri devam ettirilmektedir. Aslı astarı olmayan iftira kampanyasına karşın 2 Ekim 2023 tarihinde sosyal medya hesabım üzerinden yapmış olduğum paylaşım ile cevap vermiş ve yasal başvurumu da Adli Mercilere yapmıştım. Zaten ilgililerin ve mağdurların yaptığı açıklamalar ve basın beyanatları ile de Allaha şükürler olsun gerçekler gün yüzüne çıkmıştı. Konuyla ilgili olarak tarafım ve diğer mağduriyet yaşayan ilgililer tarafından başlatılan yasal süreç devam etmektedir. Ancak; ifade ettiğim üzere, şahsım hakkında yapılan kirli kampanyanın devam ettirilmesi üzerine açık çağrımdır; elinizde şahsımla ilgili suça konu olabilecek ne varsa zaman kaybetmeksizin derhal adli merciilere iletmenizdir! Bununla birlikte kirli dünyanızda ürettiğiniz habis düşüncelerinize, senaryolarınıza karşın Allahın izniyle veremeyeceğim hiç bir hesabım yoktur, ama sizle kaybedecek vaktim de yoktur. Her aklınıza estiğinde, fitne fücur üretim merkeziniz daha çok çalıştığında ortaya attığınız saçmalıklarınız ve kininizle sizi başbaşa bırakıyor ve tarafıma atılan iftiralar hakkında hukuki süreci başlatıyorum.

Ancak; zerre şeref ve haysiyet sahibi olan her kişinin gerek kamu görevinden dolayı, gerek basın görevinden dolayı, gerekse de herhangi bir vatandaş olmasından dolayı öğrenmiş olduğu bir suç unsurunu ilgili kolluk kuvvetleri ya da savcılık makamına bildirme gibi bir vazifesi ve yükümlülüğü bulunmaktadır. Aksi davranışlar da suça konu olacaktır. Geçtiğimiz 5 yılda Ereğli Belediyesinde çalışmadığım dönemde dahi verilen ruhsatların benim tarafımdan verildiğini söyleyecek kadar akıl ve izan yoksunları, yıllardır kirli iftiralarınızı sağda solda dillendirip hiç bir yasal işleme müracaatınızın olmayışı, çamur atma anlayışınızın ve sizin için çok sıradan olan bel altı vurma alışkanlığınızın açık tezahürüdür. Size tavsiyem bir an önce tedavi olmanız yönündedir.

VURDU VE GOL OLDU

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 29020

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİLİ ÖĞRENCİLER KAAN VE HÜRKUŞ PİLOTLARI İLE TANIŞTI
EREĞLİLİ ÖĞRENCİLER KAAN VE HÜRKUŞ PİLOTLARI İLE TANIŞTI
ENGELLİLER ATATÜRK KÜLTÜR PARKI’NDA YARIŞTI
ENGELLİLER ATATÜRK KÜLTÜR PARKI’NDA YARIŞTI