Kapat !
EREĞLİ’NİN MAHALLE TAKIMI NİĞDE DE FIRTINALAR ESTİRİYOR

EREĞLİ’NİN MAHALLE TAKIMI NİĞDE DE FIRTINALAR ESTİRİYOR

Ereğli’nin Zengen mahallesinin takımı Zengenspor, Niğde’de Bal Ligine Çıkmaya Hazırlanıyor

EREĞLİ’NİN MAHALLE TAKIMI NİĞDE DE FIRTINALAR ESTİRİYOR
2024-04-22 10:49:40

Ereğlispor Taraftar Gurup sorumlusu İbrahim Nuri Birer, Grubunu şampiyon olarak bitirip Niğde Bölgesel Amatör lige yükselen Anadolu Zengenspor camiasını tebrik ediyorum. Büyük emekleri olan Kubilay ve Yıldıray başkanların emeğine sağlık hayırlı olsun dedi

ZENGENSPOR'UN İNTİKAM ALDI!

Ereğli'yi Niğde de temsil eden Zengenspor, play-off gruplarının ilk maçında saldırıya uğradıkları Azatlıspor, deplasmanın acısını evinde oynadığı ikinci karşılaşmada 9 - 0'lık galibiyet ile çıkardı.

Zengenspor, Niğde Bölgesinde Ereğli'nin adını duyurmaya devam ediyor. Bu kapsamda BAL Ligine yükselme mücadelesi veren Zengenspor, play-off gruplarının 4'üncü maçında Azatlıspor ile karşı karşıya geldi.

Maçı 9 - 0 kazanan Zengenspor, şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet daha aldı. Bu galibiyet ile play-off gruplarında 4'te 4 yapan Zengenspor, Niğde Belediyespor'un BAL Ligi'nde şampiyon olması dahilinde yükselme play-offu oynamadan önümüzdeki sezon BAL Ligi'nde boy gösterecek.

"ATTIKLARI TAŞ KADAR GOL ATTIK"

Maç sonrası açıklama yapan Zengenspor Kulüp Başkanı Kubilay Eren; "İlk maçta bizlere deplasmanda çok kötü bir şekilde davrandılar. Takımımıza karşı taşlı saldırılar gerçekleştirildi. Ona rağmen deplasmanda galip geldik. Bugün evimizde attıkları taş kadar gol atarak deplasmanda bizlere yaşattıklarını elde ettiğimiz başarı ile onlara gösterdik. Çok büyük bir yol kattettik. Şimdi sırada Niğde Belediyesi'nin şampiyonluğunu beklemek var. İnşallah seneye BAL Ligi'nde boy göstereceğiz" dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 14378

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYE ZABITASI İDİ EMİRGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OLDU
EREĞLİ BELEDİYE ZABITASI İDİ EMİRGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OLDU
DİKKAT!... BU YOLLAR KAPANIYOR
DİKKAT!... BU YOLLAR KAPANIYOR