Kapat !

EREĞLİ’NİN SOĞUKLARINA DİKKAT

EREĞLİ’NİN SOĞUKLARINA DİKKAT

Ereğli’de eylül ayı ile birlikte özellikle geceleri etkili olmaya başlayan serin hava, birçok kişinin solunum yolları enfeksiyon-larına yakalanmasına neden oluyor.
Uzman Dr. Serdar Kanuncu, mevsim değişikliğinin yaşandığı bu günlerde insan vücudunun hastalıklara karşı (soğuk algınlığı ve grip) daha zayıf olduğuna dikkat çekerken, her zamankinden daha dikkatli olunması gerektiğini ifade etti.
Ani hava değişikliklerine karşı hazırlıklı olmanın ve özellikle bahar aylarında C ve A vitamini bakımından zengin olan taze sebze ve meyve tüketimine ağırlık vererek vücudun bağışıklık sistemi güçlendirilmesi gerektiğini söyleyen Uzman Dr. Serdar Kanuncu, yaşlı ve çocukların bu tür mevsimsel hastalıklara daha çabuk yakalandıklarını belirtti.
Dr. Kanuncu ayrıca, soğuk algınlığı ve grip gibi hastalıkların belirtilerini gösteren kişilerin, tedavi için doktora başvurmalarını önerdi.
Haber: Bahri Can

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 62458

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın