Kapat !

Okunan Her Kitap Bir Çok Kapıyı Açan Anahtardır

Okunan Her Kitap Bir Çok Kapıyı Açan Anahtardır

Feriha-Ferhat Koyuncuoğlu Ortaokulunda gerçekleşen açılış programına Kaymakam Şakir Erden, Garnizon Komutanı Uğur Efe, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, okulun yapımında maddi manevi katkılarını esirgemeyen Ferhat Koyuncuoğlu, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Okul Müdürü Kamber Koçak programın açılış konuşmasını gerçekleştirerek, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.
Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen ise okulların eğitim ve öğretim yuvası olduğunu belirterek, gelecek nesillerin yetişmesinde öğretmenlere büyük görev ve sorumluluk düştüğünü vurguladı.
Öğrencilere “Çok kitap okuyun” tavsiyesinde bulunan Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise konuşmasında; “Çok kitap okuyun. Okuyun çünkü okuduğunuz her kitap ileride sizlere birçok kapıyı açmanızda anahtar olacaktır” dedi.
Özgüven, Ferhat Koyuncuoğlu'nun kendisini yetiştiren öğretmenlerden bir tanesi olduğunu vurguladığı konuşmasında; “Bugün sayın hocamın rahmetli eşi ile adının verildiği bu okulda kendisi ve sizlerle birlikten olmaktan büyük gurur duyuyorum. Kendisi bizlere hem öğretmen, hem baba, hem kardeş, hem de arkadaş olmuş bizlerin yetişmesinde çok büyük emek harcamıştır. Ereğli'de eğitim çıtasının yükselmesinde sayın hocam Ferhat Koyuncuoğlu ve rahmetli eşi Feriha hocamın çok ama çok büyük katkıları olmuştur. Kendilerini Ereğli'ye ve eğitime adayan değerli hocalarım Feriha-Ferhat Koyuncuoğlu'na bu okulu kazandırdıkları için çok teşekkür ediyor, yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
Kaymakam Şakir Erden ise, yeni eğitim öğretim döneminde eğitim kalitesinin daha üst noktalara taşınması gerektiğini belirtti ve yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.
Konuşmaların ardından Kaymakam Şakir Erden ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven emekli öğretmen Ferhat Koyuncuoğlu'na bir plaket ve çiçek takdim ettiler.
Şiirlerin okunması, çeşitli gösteriler ve halk oyunlarının sunumu sonrası program son buldu.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 27470

Kullanıcı Adı

E-Postanız

Bu Yazıya 0 Yorum Yapılmış

Yorum Yok

Tüm yorumları okumak için tıklayın