BAŞKAN MESUT MERTCAN

BAŞKAN MESUT MERTCAN

EMİRGAZİ#39DE YENİ DÖNEM RESMEN BAŞLADI

BAŞKAN MESUT MERTCAN
2024-04-05 01:28:02

Emirgazi ilçesinde yeni dönem resmen başladı. 31 Mart yerel seçimlerinde Emirgazi ilçesinden Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan adayı olan Mesut Mertcan, 5849 seçmenin bulunduğu, 5376 oyun kullanıldığı, geçerli oyların % 53.87 si olan 2787 oyu alarak seçimi kazandı. Yeni döneme, yeni ekibiyle merhaba diyen Başkan MERTCAN yapmış olduğu açıklamada : Değerli hemşehrilerim,16 mahallemizde 31 Mart 2024 günü gerçekleştirdiğimiz demokrasi şölenimizde sizlerin teveccühü ile Emirgazi Belediye Başkanı seçilmek benim için büyük bir gurur oldu. Bu gururun hepimizin gururu olduğunu bilmenizi can-ı gönülden arz etmek istiyorum. Her zaman dediğim üzere ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, sen ben diye ayırmadan 16 mahallemize eşit hizmetin sözlerini verdim. Bu seçimin bir kaybedeninin olmadığını defaatte dile getirdim. Bu seçimin galibi de kazananı da Emirgazimiz'dir.

Gelişen, değişen bir Emirgazi için çıktığımız bu yolda rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Değişim dedik ve değişimin mimarları olarak şahsım, ekip arkadaşlarım ve siz bize inanan, güvenen kıymetli büyüklerimiz, küçüklerimiz, gençlerimiz, analarımız, hanım kardeşlerimiz hepinizden Allah razı olsun. 10 yıl süreyle Belediye Başkanlığı görevini yapan ve yeniden aday olarak yarıştığım Cumhur ittifakı adayı sayın Nurişen KOÇAK beye sürdürmüş olduğu centilmence seçim süreci ve ilçemize bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Yine sayın adayı destekleyen Emirgazi'li hemşehrilerimize örnek bir demokrasi şenliği yaptıkları için teşekkür ediyorum. Hepinizin gönüllerine sağlık, yüreğinizden öpüyorum

Başkan Mertcan konuşmasının devamında, Bundan sonra Emirgazimize var gücümüzle hep birlikte hizmet edeceğiz dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 37614

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA’DA ÖZEL ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
KONYA’DA ÖZEL ÖĞRENCİLER DOYASIYA EĞLENDİ
BAŞKAN ALTAY İSRAİL’İ UYARDI
BAŞKAN ALTAY İSRAİL’İ UYARDI