Kapat !
Yeni Nesil Kültürel Mekanlar İçin İçerik Geliştirdiler

Yeni Nesil Kültürel Mekânlar İçin İçerik Geliştirdiler

Yeni Nesil Kültürel Mekanlar İçin İçerik Geliştirdiler

Yeni Nesil Kültürel Mekanlar İçin İçerik Geliştirdiler
2022-08-30 05:15:34

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Nesil Kültürel Mekânlar İçin İçerik Geliştirme Maratonu gerçekleştirdi. Sosyal İnovasyon Ajansı tarafından Kapsül Teknoloji Platformu işbirliğinde Zindankale Yerleşkesinde yürütülen etkinliğe katılan 17 takım, 36 saat boyunca yeni nesil kültürel mekânlar için içerik, tasarım, mimari plan ve alan tasarımı üzerine projeler geliştirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Kapsül Teknoloji Platformu ve Sosyal İnovasyon Ajansı iş birliğinde Yeni Nesil Kültürel Mekânlar İçin İçerik Geliştirme Maratonu gerçekleştirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Kapsül Teknoloji Platformu Zindankale Yerleşkesinde gerçekleştirilen programda Nasıl Bir Kütüphane Olsa İçinden Çıkmak İstemezsiniz? sorusu odağa alındı. Etkinliğe; Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü, Necmettin Erbakan Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, AGÜ Gençlik Fabrikası temsilcileri etkinliğe katkı sağladı.

Çok sayıda ilgilinin katılımıyla gerçekleşen etkinliğe 17 farklı ilden 200e yakın disiplinler arası alandan başvuru neticesinde 17 takım ve 60 genç seçilirken; takımlar 36 saat boyunca yeni nesil kültürel mekânlar için içerik, tasarım, mimari plan, alan tasarımı üzerine projeler geliştirdi.

Tasarım Odaklı Düşünme basamakları üzerine düzenlenen tasarım atölyeleri sonrasında; katılımcılar, projelerini jüriye sundu ve paydaş kurum ve kuruluşlardan oluşan jüri tarafından değerlendirmeye alındı.

Yarışmada Solvay takımı birinci olurken, Mimar(an)lar Takımı ikinci, Rak Games takımı da üçüncü olarak dereceye girmeye hak kazandı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 11019

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI
TARIM İLACINDAN ZEHİRLENDİ
TARIM İLACINDAN ZEHİRLENDİ