Kapat !
VEYSEL GÖNÜLAL: EMEKLİLER PROMOSYON KUYRUĞUNDA ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

VEYSEL GÖNÜLAL: EMEKLİLER PROMOSYON KUYRUĞUNDA ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

CHP Ereğli ilçe başkanı Gönülal, emekliler kendilerine reva görülen bu davranışın hesabını sandıkta sorar dedi

VEYSEL GÖNÜLAL: EMEKLİLER PROMOSYON KUYRUĞUNDA ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR
2022-08-28 12:13:43

Bankaların promosyon yarışına girmesi emeklileri cezbediyor. Ancak emeklilerin promosyon ücreti için yaşadıkları ve banka önlerinde bekletilmeleri hem vatandaşların hem de siyasilerin tepkisine yol açıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal, emeklilerin promosyon ücretleri nedeniyle bir bankadan bir bankaya geçmek için yaşadıklarının kabul edilemez olduğunu söyledi.

Gönülal, maaşını aldığı bankayı promosyon ücreti nedeniyle değiştirmek isteyen emeklilere çile çektirildiğini savunarak, Yıllardır maaşını aldığı bankayı bir emekli neden değiştirmek ister? Hizmet kalitesini yetersiz gördüğü için ister. Yada son yıllarda verilmeye başlanan promosyon ücreti için. Devlet bankalarının verdiği promosyon ücreti belli. Özel bankaların verdiği ücretlerde belli. Emekliler genelde devlet bankalarından aldıkları maaşlarını artık özele taşıyorlar. Bunun sebebi özel bankaların verdiği promosyon ücretlerinin daha cazip olması. Yani emekli artık menfaatini göz önüne alarak özel bankaları tercih ediyor. Peki yıllardır emeklilerin tercih ettiği devlet bankaları onlar neden özel bankaların verdiği promosyonu vermiyorlar? Emekliler bilinçli bir şekilde özel bankalara mı yönlendiriliyor? Bunun cevabını önümüzdeki süreçte göreceğiz. Ancak teknolojinin bu kadar geliştiği bir ortamda promosyon ücretleri için emeklilerin a bankasından ayrılıp b bankasına geçmek için yaşadıkları hoş değil. Saatlerce emekli banka kuyruğu bekliyor. Bu hiç hoş bir görüntü değil. Emekli dediğimiz insanların yaş akitleri aşağı yukarı belli. Bu insanlar kavurucu sıcakta hem de gündüz vakti kuyruk bekleyecek. Ne için? Yaşadığı ekonomik krizi bir nebze olsun atlatabilmek için. Bunun içinde saatlerce sırada bekleyip işlem yaptıracak. Yakışmıyor inanın yakışmıyor. Emeklilere yaşatılan bu anlayışı kınıyoruz dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 90105

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
TOPLU ULAŞIMDA ÖRNEK ŞEHİR KONYA
TOPLU ULAŞIMDA ÖRNEK ŞEHİR KONYA
EREĞLİ AK PARTİ’DEN BAŞKAN AKPINAR’A ZİYARET
EREĞLİ AK PARTİ’DEN BAŞKAN AKPINAR’A ZİYARET