Kapat !
VEYSEL GÖNÜLAL: BİRİ İSTEDİ DİYE ÖYLE OLDU

VEYSEL GÖNÜLAL: BİRİ İSTEDİ DİYE ÖYLE OLDU

Gönülal: Asgari ücreti pahalı kravatlı adamlar değil, gece vardiyasında verilen elmayı çocuğuna götürenler belirlemelidir!

VEYSEL GÖNÜLAL: BİRİ İSTEDİ DİYE ÖYLE OLDU
2022-12-22 23:26:03

CHP Ereğli ilçe başkanı Gönülal, Saray, TÜİKin sahte gıda enflasyonunun bile 5 puan altında zam açıklayarak, Ne asgari ücretlinin hak ettiği oldu ne de küçük esnafın vergi yükü düşürüldü. Yine biri istedi diye, öyle oldu dedi

Gönülal açıklamasını şöyle sürdürdü:

Yine birilerinin istemesi üzerine Kasım ayı verilerinde açlık sınırı 7.818 TL iken, 8.500 TL olarak açıklanan bu rakam çok manidar olmuştur. Yurttaşlarımızın taleplerinin yok sayıldığı, ihtiyaç ve isteklerine göre hareket edilmeden, bir tek kişinin belirlemesine bırakılan asgari ücret maalesef enflasyon altında ezilen milyonlarca yurttaşın mutfaktaki yangınını söndürmeyecektir. Giderek artan hayat pahalılığında açıklanan 8.500 TL asgari ücret rakamının ardından ülkemizde hangi alanlarda, ne tür zamlar geleceğini hep birlikte göreceğiz. Çalışanlarımızın ve tüm emekçi yurttaşlarımızın haklarını sonuna kadar savunacağız.

Biliyoruz ki belirlenen 8.500 TL ile kararı veren hiç kimse bir ay evini geçindiremez.

Buradaki asıl mesele, asgari ücrete tenezzül etmeyen bir Türkiyeyi yaratabilmektir. O da endüstriyel dönüşümle olur. Sadece sarayı yolcu etmeyeceğiz, yoksuldan alıp zengine verdikleri bu düzeni de tarihe gömeceğiz.

Asgari ücreti pahalı kravatlı adamlar değil, gece vardiyasında verilen elmayı çocuğuna götürenler belirlemelidir!

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 78487

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN DİKKAT ÇEKEN ETKİNLİK
UĞUR İBRAHİM ALTAY SELFİE YAPTI
UĞUR İBRAHİM ALTAY SELFİE YAPTI