Kapat !
VALİ ÖZKAN “BELEDİYELERİMİZ EĞİTİME KATKI SUNUYOR”

VALİ ÖZKAN “BELEDİYELERİMİZ EĞİTİME KATKI SUNUYOR”

“Bizim Okulumuz” ve “Başarmaya Hazırım” Projeleri Tanıtıldı

VALİ ÖZKAN “BELEDİYELERİMİZ EĞİTİME KATKI SUNUYOR”
2022-10-26 22:23:15

Konya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığıyla yürütülecek okul merkezli gelişim projesi Bizim Okulumuz ve kitap okuma projesi Başarmaya Hazırım projeleri gerçekleştirilen toplantı ile tanıtıldı.

Konya Valiliği himayesinde Konya Büyükşehir Belediyesinin İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde yürüteceği Bizim Okulumuz ve Başarmaya Hazırım projelerinin tanıtım toplantısı yapıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Bizim Okulumuz projesinin merkezine okulu almak suretiyle birçok eğitim faaliyetini kuşatacak bir çalışma olduğunu; Başarmaya Hazırım projesiyle de öğrencilerin kitap okuma zevki ve yazı yazma becerisi geliştirmelerini, değerler eğitimiyle erdemli ve üretken bireyler olarak yetişmelerini amaçladıklarını söyledi.

BÜYÜKŞEHİR OLARAK EĞİTİME DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu, Bizim Okulumuz ve Başarmaya Hazırım projelerinin isimlerinin gerekli sahiplenmeyi içerdiğini belirterek, sonuçlarının da çok önemli olacağına vurgu yaptı. Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime her daim destek olduklarını ve destek olmaya da devam edeceklerini ifade eden Uslu, projelerin hayırlı olması temenni etti.

DEĞİŞİM VE GELİŞİM HER ALANDA EĞİTİMLE BAŞLAR

AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Değişim ve gelişimin her alanda eğitimle başladığına dikkat çekerek, bu alanda yapılacak çalışmaların önemine vurgu yaptı. Erdem, Ülkemizin en büyük zenginliği insan kaynağıdır. İnsanımıza yönelik sunulan eğitim hizmeti oldukça önemli. Ülkemizde yürütülen bu kıymetli çalışmaların gönül coğrafyamıza da sirayet etmesini temenni ediyorum. Proje ortakları olan Konya Büyükşehir Belediyemiz ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere katkı sunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. diye konuştu.

BELEDİYELERİMİZ EĞİTİME ÇOK ÖNEMLİ KATKILAR SUNUYOR

Konya Valisi Vahdettin Özkan ise, eğitim hizmetinin zenginleştirilmesinin önemine değinerek bu noktada yapılacak çalışmalara öncelik verilmesi gerektiğini dikkat çekti. Vali Özkan, Milli Eğitim Bakanlığımız, stratejik hedefleri doğrultusunda çalışmalar yürütmekte. Konya'mızda Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin eğitime çok önemli katkılar sunduğuna şahit oluyoruz. Bu minvalde ilimizde uygulanacak olan projelerimizin hayırlı olması diliyorum. dedi.

Başarmaya Hazırım isimli kitabın yazarı olan Eğitimci Yazar İlhan Akın da Konya'nın tarihsel ve kültürel geçmişine vurgu yaparak projenin Konya'da uygulanacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Programın sonunda protokol mensupları tarafından Başarmaya Hazırım isimli kitap salonda bulunan öğrencilere takdim edildi.

Programa; Karatay Kaymakamı Yavuz Güner, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, İl Müftüsü Ali Öge, İl Göç İdaresi Müdürü Zeki Afşin Buzcu, Ticaret İl Müdürü Mustafa Çağlayan, Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Altıntaş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 24164

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN AÇIKLAMA
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN AÇIKLAMA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA