UMUT AKPINAR ŞİNASİ, CİNLER VE HIDIRLI MAHALLELERİNDEN TEKRAR SORDU

UMUT AKPINAR ŞİNASİ, CİNLER VE HIDIRLI MAHALLELERİNDEN TEKRAR SORDU

AKPINAR: BİZ BELEDİYEYİ KAÇ LİRA BORÇLA DEVRALACAĞIZ-

UMUT AKPINAR ŞİNASİ, CİNLER VE HIDIRLI MAHALLELERİNDEN TEKRAR SORDU
2024-03-14 14:56:02

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Umut Akpınar, Şinasi, Cinler ve Hıdırlı Mahallerinde Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçuya sorduğu soruları tekrarladı.

Şinasi, Cinler ve Hıdırlı Mahallelerinin sorunlarını dile getiren Umut Akpınar, şu ifadeleri kullandı:

Bugün Şinasi Hıdırlı ve Cinler Mahallelerimizin sorunlarından bahsedeceğiz. Burada da bütün mahallelerimizde olduğu gibi imar sorunlarımız var, altyapı sorunlarımız var, işsizlik, sokak hayvanları sorunlarımız var, park ve yeşil alan sorunlarımız var!

Park olarak belirlenen arazilere dökülen molozları ve sokak yollarını gösteren Umut Akpınar, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Görüyorsunuz! Bakın park ve yeşil alanı olması gereken alanlar ne halde! Acaba yaşlılarımız, dedelerimiz, ninelerimiz torunlarını ellerinden tutup bu alanlarda gezdirmesi gerekirken, park yapılması gereken alanlarımızın olduğu halleri görüyorsunuz!

Bizim hemşerilerimiz bunu hak etmiyor. Biz diyoruz ki, biz hemşerilerimize hak ettiği değeri vereceğiz ve dürüst bir şekilde, şeffaf bir şekilde, hemşerilerimizin hak ettiği şeklinde, belediyeyi yönetmeye adayız. Geçmişten gelen bürokrasi tecrübemizle, bu şehre hak ettiği hizmetleri getirerek yöneteceğiz.

AYDINLAR MAHALLESİNDE SORDUĞUMUZ SORULARA OPRUKÇU CEVAP VERMEDİ!

Umut Akpınar Aydınlar mahallesinden sorduğu sorulara cevap alamadığını belirterek sorularını tekrarladı. Sorularına cevap alıncaya kadar sormaya devam edeceğini belirterek, Dünkü videomuzda sorduğumuz bir takım sorular vardı! Bugün tekrar ediyorum çünkü cevap alamadık.

Aküyük'te hangi firmalarla iş yapıldı? Lütfen bunu açıklar mısınız? Hangi firmalara ödemeler yapıldı ve ne kadar ödendi? Adabağda hangi firmalarla iş yaptınız? İhaleleri hangi tarihlerde yaptınız? ve bu ihaleler karşılığında ne kadar ödeme yapıldı? Ereğli belediyesi çalışanlarımız, hizmet üreten emekçilerimiz, memurlarımız orada hangi koşullarda çalıştırıldı? Hatta mühendislerimiz orda ne zaman, ne koşullarda çalıştırıldı?

Organize sanayi bölgemizdeki arsalara neden sanayi yatırımı yapılmıyor? Bunun önünü kim tıkıyor bunlara cevap verir misiniz?

Bir Ereğli olarak bir hemşeri olarak soruyorum? Biz bu belediyeyi ne kadar borçla devralacağız?

Acaba özel bankalardan çekilen krediler ne kadar? Bunları bize açıklar mısınız? Biz belediyeyi devraldığımızda ne kadar borçla devralacağız? Ereğli hemşerilerimizin ve bizim merak ettiğimiz bu soruları lütfen cevaplayın. Biz de hiç olmazsa bilgi edinme hakkımızı kullanmış olalım! Hepinize saygılar sunuyorum, selamlar gönderiyorum. Ramazan ayınızı mübarek ediyorum Allah'a emanet olun, Umutla kalın. diye konuştu.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZI

https://www.facebook.com/bahri.can.12/videos/2144374919229522?idorvanity=893214778144366

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 17096

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Büyükşehir’in Desteğiyle Lavantanın Hasadı Başladı
Büyükşehir’in Desteğiyle Lavantanın Hasadı Başladı
LİMA, ÜNİVERSİTE ADAYLARINA YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERİYOR
LİMA, ÜNİVERSİTE ADAYLARINA YKS TERCİH DANIŞMANLIĞI HİZMETİ VERİYOR