Kapat !
UĞUR İBRAHİM ALTAY’I HİSARCIKLIOĞLU ZİYARET ETTİ

UĞUR İBRAHİM ALTAY’I HİSARCIKLIOĞLU ZİYARET ETTİ

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Başkan Altay’ı Ziyaret Etti

UĞUR İBRAHİM ALTAY’I HİSARCIKLIOĞLU ZİYARET ETTİ
2022-09-28 07:48:54

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanan Taş Binada gerçekleşen görüşmede Hisarcıklıoğlu, oluşturulan Konya Müzesini gezerek Başkan Altaydan bilgi aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altayı ziyaret etti.

Konya Sanayi Odası tarafından düzenlenen Uluslararası Otomotiv Sektörünün Geleceği Konferansları Ödül Törenine katılan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, daha sonra Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanarak şehre kazandırılan Taş Binada Başkan Altay ile görüştü.

Şehrin önemli tarihi yapılarından olan Taş Binada oluşturulan Konya Müzesini gezerek Başkan Altaydan bilgi alan Hisarcıklıoğlu, tarihi binanın aslına uygun şekilde restore edilerek şehre kazandırılmasını sağlayan Başkan Altaya teşekkür etti.

Başkan Altay da Konya tarihine sahip çıkmak için önemli çalışmalar yürüttüklerini belirterek, nazik ziyareti dolayısıyla Hisarcıklıoğluna teşekkür etti.

Ziyarette; AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ve Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik de yer aldı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 52447

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI