Kapat !
UĞUR İBRAHİM ALTAY’DAN TEŞEKKÜR

UĞUR İBRAHİM ALTAY’DAN TEŞEKKÜR

CUMHUR İTTİFAKI SOKAKLARA DÖKÜLDÜ

UĞUR İBRAHİM ALTAY’DAN TEŞEKKÜR
2023-05-14 14:46:15

Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri'nde oy verme işleminin sona ermesinin ardından Konya'da AK Partililer, sevinç gösterisinde bulundu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti'ye destek veren herkese teşekkür etti.

Kent merkezinde araçlarıyla sokak ve caddelerde araçlarıyla tur atan AK Parti'liler, kutlama yaptı. Kılıçarslan Meydanı'nda toplanan partililer, havai fişek atarak seçim sonucunu kutladı.

AK Parti Konya İl Başkanlığı önünde toplanan partililer, seçim sonuçlarını parti önüne kurulan dev ekrandan takip etti.

İl Başkanı Hasan Angı, yaptığı açıklamada, Konya'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a güçlü destek verdiğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da seçim sürecinde kendilerine destek verenlere teşekkür etti.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 75890

Kullanıcı Adı

  • Ayla sarılay
    17 Mayıs 2023 Çarşamba

    Seda hanım ve syhan sever bey o kadar güzel tesbit etmişiniz tebrikler kazananı olmayan bir seçimin kutlanması yaşıyorlar sanırım bu sevinç biz kazanamadık ama muhalefette kazanamadı sevinci sanırım, yazık küçük düşünce bu düşünce..

  • Ayhan sever
    15 Mayıs 2023 Pazartesi

    Bu nasıl bir algı operasyohudur. henüz kazanılmış bir seçim yok. erdoğan daha önceki seçimlerde tek başına kazanırdı. şimdi hüda. mhp dsp bbp olduğu halde kazanamadı

  • Seda
    15 Mayıs 2023 Pazartesi

    Anlamadığım birşey seçimin kazananı yokki neden çoşulmuş ki seçimi neden kazanamadım yıllardır iktidardayım, ülkeyi tek tabanca yönetiyorum en az 10 puan farkla kazanmalıydım diye düşünmesi gerekirken kazanamayan iktidar bayram yapıyor burda bir terslik var allah akıl versin …


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...