Kapat !
UĞUR İBRAHİM ALTAY’DAN DAVET

UĞUR İBRAHİM ALTAY’DAN DAVET

Başkan Altay Tüm Sporseverleri İslami Dayanışma Oyunları Açılış Seremonisine Davet Etti

UĞUR İBRAHİM ALTAY’DAN DAVET
2022-08-06 10:41:02

Konyanın ev sahipliğinde düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları Türkiyenin ilk olimpik veledromunda bisiklet yarışlarıyla başladı. Veledromda final yarışını takip eden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 9 Ağustos Salı akşamı Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğanın katılımıyla açılış seremonisi gerçekleştireceklerini belirterek, açılış seremonisine tüm sporseverleri davet etti.

Konyanın ev sahipliğinde düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları, Türkiyenin ilk olimpik veledromunda bisiklet çizgi yarışlarıyla start aldı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Olimpik Veledrom Pist Bisikleti Kadınlar Elit Scratch ve Erkekler Elit Scratch final yarışlarını; Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekilleri Orhan Erdem ve Ahmet Sorgun, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile birlikte takip etti.

KONYAYA YAKIŞIR BİR EV SAHİPLİĞİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konyada bugüne kadar düzenlenen en önemli organizasyon olan 5. İslami Dayanışma Oyunlarıyla ilgili sürecin devam ettiğini belirtti. 9 Ağustos akşamı Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğanın katılımıyla açılış seremonisini gerçekleştireceklerini belirterek, tüm Konyalıları açılış seremonisine davet eden Başkan Altay, Çok büyük bir organizasyon hazırlığı yaptık, hemşerilerimiz yerlerini ayırmayı unutmasınlar. Ama bir taraftan da gelen sporculara ve müsabaka takvimine göre yarışmalar başladı. Şu anda Türkiyenin ilk olimpik velodromundayız. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından şehrimize kazandırılan bu velodrom, dünyanın sayılı velodromlarından birisi. İlk gün müsabakalarına bugün itibariyle başlamış olduk. Şu anda bisiklet yarışlarımız devam ediyor. Ben bütün sporculara başarılar diliyorum. İnşallah Konyaya yakışır bir ev sahipliği içerisinde müsabakalar ve organizasyonları tamamlamayı arzu ediyoruz. İslami Dayanışma Oyunlarının şehrimize kazandırılmasını sağlayan ve açılış seremonisine katılacak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğana tüm Konyalılar adına teşekkür ediyorum. Şu anda İslami Dayanışma Oyunlarına ev sahipliği yapıyoruz ama burada dünya şampiyonları, Avrupa Şampiyonlarını ağırlayan 2023 Dünya Spor Başkenti Konyamızda önemli organizasyonlara da ev sahipliği yapacağız. Şehrimize, ülkemize hayırlı olsun. Diye konuştu.

5. İslami Dayanışma Oyunlarının 9 Ağustos Salı günü Konya Büyükşehir Stadyumunda saat 20.00de yapılacak açılış töreninde önce dünyaca ünlü müzisyen Maher Zain konser verecek. Hafızalarda yer edecek görkemli gösterilere sahne olacak açılış seremonisinin bilet ücreti ise 5 TL olarak belirlendi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 32858

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...