Kapat !
UĞUR İBRAHİM ALTAY STANDARTI YÜKSELTİYOR

UĞUR İBRAHİM ALTAY STANDARTI YÜKSELTİYOR

Konya Büyükşehir Bu Yıl Derebucak’a 13,4 Km Mahalle Yolu Kazandırdı

UĞUR İBRAHİM ALTAY STANDARTI YÜKSELTİYOR
2022-09-26 23:09:47

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2022 yılı yatırım programı kapsamında Derebucaka 13,4 kilometre mahalle yolu kazandırdıklarını ifade etti. Başkan Altay, sorumluluk alanlarında bulunan mahalle yollarında standardı yükselmeye ve ihtiyaç olan yerlere yeni yollar yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, 2022 yatırım programı kapsamında sorumluluk alanındaki mahalle yollarında standardı yükseltmek için yoğun mesaisini sürdürüyor.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 31 ilçede yürüttükleri altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla Konyalılara en güzel şekilde hizmet vermeyi amaçladıklarını ifade etti.

2022 yılında Konya genelinde 600 kilometrenin üzerinde mahalle yolu çalışması sürdürdüklerini hatırlatan Başkan Altay, Bu doğrultuda programa aldığımız Derebucaktaki 3 kilometrelik Durak-Uğurlu, 5 kilometrelik Gencek-Huğlu, 1 kilometrelik Uğurlu ile 4,4 kilometrelik Pınarbaşı mahalle yollarında çalışmalarımız tamamlandı. İlçeye kazandırdığımız toplam 13,4 kilometrelik mahalle yollarının maliyeti 12 milyon 730 bin lirayı buluyor. İlçemize ve şehrimize hayırlı olsun. İlçelerimizde sorumluluk alanlarımızdaki tüm mahalle yollarının standardını yükseltmeye ve ihtiyaç olan yerlere yeni yollar yapmaya devam edeceğiz. dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 26842

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİLİLER BU KONSERDE BULUŞACAK
EREĞLİLİLER BU KONSERDE BULUŞACAK
Başkan Akpınar Emekliler Derneğine Üye Oldu
Başkan Akpınar Emekliler Derneğine Üye Oldu