Kapat !
UĞUR İBRAHİM ALTAY JUDOCULARLA

UĞUR İBRAHİM ALTAY JUDOCULARLA

Başkan Altay Büyükşehir Belediyesporlu Milli Judocularla Buluştu

UĞUR İBRAHİM ALTAY JUDOCULARLA
2022-07-02 07:36:15

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Milli Takım adına katıldıkları turnuvalarda Konyanın gururu olan Konya Büyükşehir Belediyesporlu judocularla buluştu. Başkan Altay, ay yıldızlı formayla ülkemizi ve şehrimizi başarıyla temsil eden sporcularla gurur duyduklarını ifade etti.

Konya Büyükşehir Belediyesporun başarılı milli judocuları, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altayı ziyaret etti.

Milli judoculardan; Sinem Oruç, Şeyma Yıldırım, Elif Ağar, Abdullah Turgutlu ve Ömer Faruk Turgutlu ile bir araya gelen Başkan Altay, sporcuların ay yıldızlı formayla ülkemizi ve şehrimizi başarıyla temsil ettikleri için kendileriyle gurur duyduklarını ifade etti.

Başkan Altay, Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini belirtirken, başarılı sporcular da kendilerine her zaman destek olan Başkan Altaya teşekkür etti.

SİNEM ORUÇ VE ŞEYMA YILDIRIM AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

Geçtiğimiz hafta Hırvatistanda düzenlenen ve Türkiyeden 17 sporcunun katıldığı Ümitler Avrupa Judo Şampiyonasında Konya Büyükşehir Belediyespordan da 5 sporcu ülkemizi temsil etmiş, turnuva sonunda 63 kiloda Sinem Oruç altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olmuştu.

Yine geçtiğimiz Mayıs ayında Romanyada düzenlenen Ümitler Avrupa Kupasında 52 kiloda Şeyma Yıldırım altın madalyanın sahibi olarak Konyanın gururu olmuştu. Ayrıca müsabakalarda 66 kiloda mücadele eden Abdullah Turgutlu da turnuvayı 7inci tamamlamıştı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 23310

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Kıratlı, Ereğli’nin İl’lik Sözünü Verdi
Kıratlı, Ereğli’nin İl’lik Sözünü Verdi
BAŞKAN ALTAY EREĞLİ VE KARAPINAR’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
BAŞKAN ALTAY EREĞLİ VE KARAPINAR’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU