Kapat !
UĞUR İBRAHİM ALTAY DAVET ETTİ

UĞUR İBRAHİM ALTAY DAVET ETTİ

Başkan Altay Konyalıları Meram Çamlıbel Düzenlemesini Görmeye Davet Etti

UĞUR İBRAHİM ALTAY DAVET ETTİ
2022-06-29 13:13:11

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram Çamlıbel ve tarihi Taş Köprü bölgesinde tamamlanan çevre düzenleme çalışmasını inceledi. Konya için önemli bir sürecin tamamlandığını belirten Başkan Altay, tüm Konyalıları Meram Son Durakta hayata geçirilen düzenlemeyi görmeye davet etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Çamlıbel ve tarihi Taş Köprü çevre düzenlemesinde inceleme gerçekleştirdi.

Konyanın önemli alanlarındaki projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini ifade eden Başkan Altay, Meram Son Durak bölgesi özellikle şehir dışından misafirlerimizin en çok ziyaret ettiği alan. Konyalıların son durakta bir çay içme mekanı olarak değerlendirdikleri alandayız. Özellikle Tavus Baba Camiinin ortaya çıkarılması ve güçlendirilmesiyle ilgili önemli bir süreç tamamladı. Peyzaj işlemlerini bitirdik, kafeteryamız açıldı. Hem tarihi koruduk hem de sosyal donatılarla daha yeşil bir Meram Son Durağı şehrimize kazandırdık. Tüm Konyalıları Tavus Babadaki düzenlememizi görmeye davet ediyorum. Hayırlı olsun. açıklamalarını yaptı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 59877

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Kıratlı, Ereğli’nin İl’lik Sözünü Verdi
Kıratlı, Ereğli’nin İl’lik Sözünü Verdi