Kapat !
TALHA ÜZER SANTRAFOR SÖZÜ VERDİ

TALHA ÜZER SANTRAFOR SÖZÜ VERDİ

BETA TRAFO EREĞLİSPOR’UN SANTRAFORU TALHA ÜZER’DEN!

TALHA ÜZER SANTRAFOR SÖZÜ VERDİ
2022-07-02 07:51:56

Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı ve Başkan Adayı Talha Üzer, Beta Trafo Ereğlisporun yeni sezon yapılanması kapsamında oluşturacağı kadroya kaliteli bir santrafor sözü verdi.

Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, yeni sezon hazırlıkları kapsamında takımı oluşturmak için var olan bütçeyi ayarlamaya ve sponsor bulmaya devam ediyor. Yoğun bir mesai içerisinde takımı ve yönetimi oluşturmaya devam eden Kamış, takımın ekonomik olarak yükünü de azaltmak için sponsor arayışlarını sürdürüyor.

Bu kapsamda takıma alınacak santrafor sorununu da çözen Kamış, Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı ve Başkan Adayı Talha Üzerden söz alarak santrafor sorununu da ortadan kaldırmış oldu.

Ereğli Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı ve Başkan Adayı Talha Üzer de, Ereğlispor için her zaman ellerinden geleni yaptıklarını ve yeni sezonda da üzerlerine düşen ne varsa yapmaya devam edeceklerini kaydederek, Ereğlisporu bu sezon şampiyon görmek istediklerini kaydetti.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 40346

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...