Kapat !
ÖZKAN ÖZGÜVEN MUHTARLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI

ÖZKAN ÖZGÜVEN MUHTARLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI

Özgüven, muhtarlar halkın seçimle başa getirdiği ülke yönetimine katkısı olan kişilerdir. Onlarsız olmaz dedi.

ÖZKAN ÖZGÜVEN MUHTARLARIN GÜNÜNÜ KUTLADI
2022-10-19 08:36:07

Ereğlide Yüksek Ziraat Mühendisi olarak İlçe Tarım Müdürlüğü görevini yaparken halk ile ilişkileri değerlendirilerek AK Parti belediye başkan adayı gösterilen ve belediye başkanlığını kazanarak 5 yıl boyunca Ereğliyi yöneten Özkan Özgüvenmuhtarların gününü kutladı.

Gerek ilçe Tarım Müdürlüğü döneminde gerekse geçmiş dönem yaptığı belediye başkanlığı döneminde muhtarlar ile iyi ilişkiler içerisinde bulunan Özgüven, muhtarlığın önemli bir hizmet olduğunu belirtti.

Ereğliye katma değer sağlama noktasında İlçe Tarım Müdürlüğü ve Belediye başkanlığı döneminde muhtarların desteğinin inkar edilemez olduğunu söyleyen Özkan Özgüven, "Kamu hizmetleri başta olmak üzere hizmetlerin mahallelerimize, köylerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında önemli bir görev ve sorumluluk üstlenen tüm muhtarlarımızın ‘19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyor, ebediyete irtihal etmiş olan muhtarlarımıza Allahtan rahmet diliyor, halen görevi başındaki tüm muhtarlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 94378

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BAŞKAN UMUT AKPINAR KOLTUĞUNU BIRAKTI
BAŞKAN UMUT AKPINAR KOLTUĞUNU BIRAKTI
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLANDI