Kapat !
ÖZKAN ÖZGÜVEN ADAY MI-

ÖZKAN ÖZGÜVEN ADAY MI-

SON GÜNLERDE ÖZKAN ÖZGÜVEN SOSYAL TAKILIYOR

ÖZKAN ÖZGÜVEN ADAY MI-
2022-09-30 03:52:01

Geçmişte Ereğli İlçe Tarım Müdürlüğü ve Ereğli Belediye başkanlığı görevlerinde bulunan Ziraat Yüksek mühendisi Özkan Özgüven, son zamanlarda halkın arasında sıkça görülmeye başladı.

Sosyal medyada ve sosyal çevrede sıkça halkın karşısına çıkan Özkan Özgüven için halk arasında önümüzdeki seçimlerde tekrar aday olacağı söylentisi dolaşıyor.

Bir gurup tarafından ise, Ereğlililerin yakından tanıdığı isimlerden olan Özkan Özgüven, gerek ilçe tarım müdürlüğü döneminde gerekse belediye başkanlığı döneminde de halk ile ilişkisini sıkı tutmuş, aynı sosyalliği o zamanlarda da göstermişti deniliyor.

Aday olması durumunda; geçen seçimde kazanma ihtimali yüksek olduğu halde milletvekili Halil Etyemez tarafından Ak Parti adayı olarak gösterilmediği iddia edilen Özgüven için yine Etyemezin kafasındaki isim olan Zübeyir Dursundan dolayı aday gösterttirmeyeceği iddia ediliyor.

Özgüven böyle bir durumla karşılaşırsa Ak Partiden ayrılıp Gelecek Partisinin kuran Ahmet Davutoğlunun veya Deva Partisini kuran Ali Babacanın yanıda yer alabileceği de iddialar arasında yer alıyor.

BURASI EREĞLİ, HERKES HER ŞEYİ DER.

ÖZKAN ÖZGÜVEN NE DİYOR O ÖNEMLİ…

Sosyalliği elden düşürmemek için halk arasında yer alan Özkan Özgüven, Ereğli merkezde kalmayıp Ereğli çevresinde tarım ile uğraşan işletmeleri de geziyor.

Bu geziler kapsamında Ereğli belediyesinde yöneticilik yapmış olan Ahmet Demirtaş ile Kazım Kalkanın çiftliğine uğrayan Özkan Özgüven sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türkmen Mahallemizde Kazım Kalkana ait süt ve damızlık işletmesini ziyaret ettik. Örnek ve teknik şartları ile gayretle üretime devam eden Kazım Beyi tebrik ediyorum. #Üretim #Tarım #Gıda olmazsa olmazımız. Bu vesile ile tüm tarım çalışanlarımıza ve üreticilerimize selam olsun. Cumamız mübarek olsun ifadelerini kullandı

ÖZKAN ÖZGÜVEN ADAY MI-
ÖZKAN ÖZGÜVEN ADAY MI-
ÖZKAN ÖZGÜVEN ADAY MI-

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 58115

Kullanıcı Adı

  • Hazım yazar
    2 Ekim 2022 Pazar

    Başkanlık dönemini bilmem ereğli dışındaydım. müdürlük döneminde çok çalışkandı. çalışkanlığı sayesinde bizim köyden çok almış

  • Sercan
    1 Ekim 2022 Cumartesi

    Kimse istemez dürüst insanı


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...