Kapat !
ÖZEL EREĞLİ BÜYÜK ZAFER ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ MOTİVE EDİYOR

ÖZEL EREĞLİ BÜYÜK ZAFER ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ MOTİVE EDİYOR

ÖZEL EREĞLİ BÜYÜK ZAFER ORTAOKULU ANTALYA YARIYIL KAMPINDA

ÖZEL EREĞLİ BÜYÜK ZAFER ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ MOTİVE EDİYOR
2023-02-02 14:24:32

7. ve 8. Sınıf öğrencilerimizi sınav için donatmaya devam ediyoruz.

Öğrencilerimiz günlük deneme sınavlarını olduktan sonra yapamadıkları soruları branş öğretmenlerine sorarak hem eksiklerini tamamlıyorlar hem de işlenen konuları pekiştiriyorlar. Bu yorucu tempoda motivasyonlarının tam olması için zaman zaman nefes alabildikleri keyifli etkinliklere de danışman öğretmenleri eşliğinde katılıyorlar. Geriye mutlu ve başarılı öğrencilerin renkli kamp anıları kalıyor.

Sınav kampında 7. ve 8. sınıflarımız için ayrı programlar uygulanmaktadır. Oldukları denemelerin hemen sonrasında denemede yanlış yaptıkları ya da boş bıraktıkları soruları branş öğretmenlerine sorabilmeleri için soru çözüm saatleri yapılmaktadır. Denemelerin yanı sıra günde dört saat dersleri vardı ve bu derslerde kamp için hazırladığımız hacimli bir soru kitapçığını branş öğretmenleri eşliğinde gruplar halinde çözdüler. Sınava hazırlık sürecinde öğrencilerimizin kendilerini gerçek bir sınav ortamında hissetmeleri için sınav kaygılarını yenmeleri, sınav çözümünde kendi yöntemlerini belirlemeleri, biten dönem itibariyle hangi derslerde hangi konularda eksikleri olduğuna görmeleri adına öğrencilerimize özel programlar uygulanıyor. Sınav kampı öğrencilerinin de motive olabilmeleri için öğle yemeklerinin ardından danışman öğretmenleriyle sahile indikleri günler oldu.

Öğrencilerimiz kampımızda ders sonrası sosyal ve sporsal faaliyetler ile de eğlenmektedir .

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 21368

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Ereğli’de kontrolden çıkan otomobil takla attı
Ereğli’de kontrolden çıkan otomobil takla attı
METİN KIRATLI EREĞLİ’YE GELDİ
METİN KIRATLI EREĞLİ’YE GELDİ