OPRUKÇUDAN AÇILIŞA DAVET

OPRUKÇUDAN AÇILIŞA DAVET

Başkan Oprukçu Hemşerilerini Kız Öğrenci Misafirhanesinin Açılışına Davet Ediyor

OPRUKÇUDAN AÇILIŞA DAVET
2024-02-13 14:27:57

Ereğli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Oprukçu Korkut Ata Sosyal Tesisleri (Taş Evler) içerisinde restore ettikleri ve Ereğli Belediyesi Aydın Selay ismini verdikleri Kız Öğrenci Misafirhanesinin 14 Şubat Çarşamba günü saat 14.00‘te yapılacak açılışına tüm hemşerilerini davet etti.

ÖĞRENCİLERİMİZİN İHTİYACI DOĞRULTUSUNDA YENİ BİR KIZ ÖĞRENCİ MİSAFİRHANEMİZİEREĞLİMİZE KAZANDIRIYORUZ

Başkan Oprukçu: Göreve geldiğimiz günden bu güne hemşerilerimizin istek, talep ve önerileri doğrultusunda çalışmaya azami ölçüde gayret ettik. Bunun içinde ayırmadan ayrıştırmadan Ereğlimiz için canla başla çalışıyoruz.Şehrimizin ve öğrencilerimizin ihtiyacı doğrultusunda da yeni bir Kız Öğrenci MisafirhanemiziEreğlimize kazandırıyoruz. Buna ihtiyacımız vardı çünkü üniversitemiz büyüyor buna bağlı olarak kontenjan da artıyor. Ekstra öğrenciler gelince bir yoğunluk oluştu. Dışarıdan gelen hiçbir öğrencilerimizi mağdur etmeyeceğiz. Öğrencilerimiz ve velilerimiz emin olsunlar çocuklarınız bizlerin misafiri ve biz misafire yapılması lazım gelen hürmeti yapacağız. Belediye olarak onlara sahip çıkmaya, yardımcı olmaya devam edeceğiz.Bu doğrultudaEreğli Belediyesi olarak üniversiteye başlayan öğrencilerimizin yaşadıkları barınma sorununa duyarsız kalmayarak Korkut Ata Sosyal Tesisleri içerisinderestore ettiğimiz ve önceki dönem Belediye Başkanlarımızdan Aydın Selayın ismini verdiğimiz Kız Öğrenci Misafirhanemizin açılışını 14 Şubat Çarşamba saat: 14.00 te gerçekleştiriyoruz.Gerçekleştireceğimiz açılış törenimize siz kıymetli hemşerilerimi bekliyor, sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum ifadelerini kullandı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 79887

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI