OPRUKÇU ZİYARETÇİ YOĞUNLUĞU YAŞIYOR

OPRUKÇU ZİYARETÇİ YOĞUNLUĞU YAŞIYOR

Başkan Oprukçuya Hemşerilerinin Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

OPRUKÇU ZİYARETÇİ YOĞUNLUĞU YAŞIYOR
2024-01-26 15:52:14

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçunun Milliyetçi Hareket Partisinden Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin ardından vatandaşların hayırlı olsun ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor.
EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE BU MEMLEKETİN GELECEĞİNİ BİRLİKTE İNŞA ETME ŞEREFİ DE NASİP OLSUN İSTİYORUZ
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Oprukçu: Hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere ziyaretimize gelen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Birlikte ve beraberlikte rahmet olduğunu hepimiz biliyoruz. Rahmete vesile olacak bir süreçte inşallah el ele, gönül gönüle bu memleketin geleceğini birlikte inşa etme şerefi de nasip olsun istiyoruz. Bunun içinde ayırmadan ayrıştırmadan Türkiyemiz ve Ereğlimiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Bu zamana kadar tüm hemşerilerimizi kucaklayarak, üretken belediyecilik anlayışımızla onlar için eşit olarak hizmetlerimizi üreten ve yürüten bir şekilde çalıştık. Allahın izniyle uyumlu yönetimimizle, umutlu geleceğimiz için hep birlikte başaralım ifadelerini kullandı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 51612

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA
ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA
BURUK VEDA
BURUK VEDA