Kapat !
NEÜ’den TEKNOFEST Hamlesi

NEÜ’den TEKNOFEST Hamlesi

Prof. Dr. Cem Zorlu, NEÜ’yü temsil edecek olan öğrencilere başarı diledi

NEÜ’den TEKNOFEST Hamlesi
2022-06-01 05:41:29

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ), Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile yapılan protokolle Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFESTe akademik paydaş oldu. NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, TEKNOFEST Azerbaycana katılarak, ülkede çeşitli temaslarda bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, TEKNOFESTe gereken desteğin verileceğini ve bu anlamda her zaman desteğe hazır olduklarını belirtti.

Üniversite olarak Samsun ev sahipliğinde gerçekleşecek TEKNOFEST 2022de akademik paydaş olarak yer almanın heyecanını ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Rektör Prof. Dr. Cem Zorlu, NEÜyü festivalde temsil edecek olan öğrencilere, takım danışmanlarına ve festivalde yer alacak tüm takımlara başarılar diledi.

TEKNOFEST Azerbaycana katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Azerbaycana giden NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, Nobel Kimya ödülünü kazanan Türk bilim adamı Aziz Sancar ile görüşme gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Cem Zorlu seyahat kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti Bakü Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşaviri Zeki Yavuzyılmaz, Azerbaycan İlahiyat Enstitüsü Rektörü Akil Şirinov ve Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi Rektörü Elçin Babayevi ziyaret etti. Ziyaretlerde, ikili iş birlikleri konusunda karşılıklı görüş alışverişi yapıldı. Rektör Zorlu ayrıca, Türkiye Diyanet Vakfı Bakü Türk Lisesini ziyaret ederek Azerbaycan Maarif Vakfı Bakü Okulu inşaatında incelemelerde bulundu.

NEÜ’den TEKNOFEST Hamlesi

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 45358

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
YORUMSUZ
YORUMSUZ
EREĞLİLİ PROFESÖRDEN ANKETE KATILIM ÇAĞRISI
EREĞLİLİ PROFESÖRDEN ANKETE KATILIM ÇAĞRISI