Kapat !
MEDAŞ, MUHTAR MEMNUNİYETİNDE BİRİNCİ-

MEDAŞ, MUHTAR MEMNUNİYETİNDE BİRİNCİ-

MUHTARLAR MEDAŞ’TAN MEMNUN

MEDAŞ, MUHTAR MEMNUNİYETİNDE BİRİNCİ-
2022-10-29 14:11:36

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş., Türkiye geneli 21 elektrik dağıtım şirketi arasında Elektrik Hizmeti Muhtar Memnuniyet Araştırması Anketinde üç kez üst üste 1. oldu birinci oldu.

21 elektrik dağıtım bölgesinde yapılan çalışmada, Muhtar Memnuniyet Araştırması gerçekleştirildi. Açıklanan sonuçlarda MEDAŞ Türkiye geneli elektrik hizmeti muhtar memnuniyeti en yüksek şirket oldu. MEDAŞ, her zaman muhtarlardan gelen taleplere öncelik veriyor. Muhtar Whatsapp Hattı ile muhtarlardan gelen şikâyet ve talepleri hızlı bir şekilde sonuçlandırıyor. Muhtarlar bölgelerindeki MEDAŞ yöneticisiyle direkt iletişim kurabiliyor. 186 çağrı merkezi VIP tanımlaması sayesinde hat yoğunluğunda muhtarlar önceliklendirilerek müşteri temsilcisine ulaşabiliyor.

Genel Müdür Erol UÇMAZBAŞ, Yerel yönetimde muhtarlarımızın önemini biliyoruz. Bu nedenle, muhtarlarımızın öneri, şikâyet ve taleplerine en hızlı şekilde çözüm bulmaya gayret gösteriyoruz. Kurduğumuz sistemlerle amacımız en kısa sürede geri dönüş yapmaktır. Önemli olan bu talepleri almak değil, bu gelen taleplerle ilgilenmek. Biz buna önem verdik ve takip ettik dedi.

MEDAŞ, Enerjisiz Hayat Düşünülemez ilkesinden hareket ederek, hizmet verdiği 6 ilde hayata geçirdiği yatırımlar ile modern bir alt yapı hizmeti sağlarken insan odaklı yönetim ilkelerini kullanarak kesintisiz, kaliteli ve güvenli enerji sunma çalışmalarının karşılığında enerji sektöründe hizmet kalitesi müşteriler tarafından en çok beğenilen şirket olmaya devam ediyor.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 12126

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Kıratlı, Ereğli’nin İl’lik Sözünü Verdi
Kıratlı, Ereğli’nin İl’lik Sözünü Verdi
BAŞKAN ALTAY EREĞLİ VE KARAPINAR’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
BAŞKAN ALTAY EREĞLİ VE KARAPINAR’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU