Kapat !
Konya’da basının sorunları ele alındı

Konya’da basının sorunları ele alındı

TGK 24. Başkanlar Toplantısı, Konya’da gerçekleştiriliyor. Toplantıda basının sorunları ele alınıyor

Konya’da basının sorunları ele alındı
2022-05-14 10:08:21

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) 24. Başkanlar Toplantısı, Konya'da gerçekleştiriliyor. Dedeman Otel'de gerçekleştirilen toplantıda basının sorunları ele alınıyor. Toplantının sonuçlarının yarın kamuoyu ile paylaşılacağı ifade edildi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliğinde yapılan toplantıya Konya Valisi Vahdettin Özkan'ın yanı sıra 9 gazeteciler federasyonu ve 86 gazeteciler cemiyetinin başkan ve temsilcileri katıldı.

Düzenlenen programda konuşan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) Genel Başkanı Nuri Kolaylı, "Mesleğimizin sorunları ve dayanışma için bir aradayız. Mesleğimizin birçok sorunu var. Meslek yasasına ihtiyacımız var. Herkes gazeteci kimliği kazanabiliyor. Bunun düzene girmesi için çalışıyoruz. İnternet yasası sorunumuz var. Meclise gelecek deniyor ama hala gelmedi. Bu yasanın nasıl Meclise geleceğini bilmiyoruz. Özgürlükçü bir yasa olmasını diliyoruz. Basın kartı komisyonu aylardır toplanmıyor. Bu süreçte basın kartı alamayan basın mensupları yıpranma payında mağduriyet yaşıyor. Sonuç bildirgemizi yarın kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 42319

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...