Kapat !
KOMÜNİST (KÜRDİSTAN) TERÖRİSTAN TEHLİKESİ

KOMÜNİST (KÜRDİSTAN) TERÖRİSTAN TEHLİKESİ

.Marksist-Komünist PKK

KOMÜNİST (KÜRDİSTAN) TERÖRİSTAN TEHLİKESİ

Asel Uçak

2024-01-28 16:24:43

Türkiyenin güneydoğusunda kirli bir oyun oynanıyor. Bu oyunun amacı, önce Güneydoğuyu, ardından Türkiyeyi ve en son olarak da tüm dünyayı komünist yapabilmek. Bunun için de komünist bölücü örgüt PKK kullanılmaktadır. PKK terör örgütü komünist bir terör örgütüdür. PKKnın gerçek yüzünün farkında olmayanlar onların hedeflerinin ne kadar tehlikeli boyutlarda olduğunu anlayamamaktadırlar. O yüzden bu terör örgütünün asıl hedefinin ve temel mantığının iyi bilinmesi ve bu temel mantığın yok edilmesi için çaba gösterilmesi şarttır. Terörü şart koşan komünizmin ana fikri Darwinizmden gelir ve Darwinizm sahtekârlığının ilmi çalışma ile komünist beyinlerden yok edilmesi şarttır.

Bu sapkın ideolojinin temellerini İngiliz Derin Devleti atmış ve tüm dünyanın başına bela etmiştir. İngiliz Derin Devletinin beyni olan Chatham House ve Tavistock Enstitü adlı kuruluşlar tarafından Darwinizm biyolojik boyuttan toplumsal boyuta Sosyal Darwinizm kavramı ile taşınmış ve komünizm ideolojisinin temeli atılmıştır. Bu temelin atılmasında Marx ve Lenin baş aktörler olmuşlardır. Bu ideolojinin temel amacı toplumları ahlaki değerlerden yoksun, toplumların temeli olan manevi değerler, kültürel miras, aile gibi tüm değerlerden uzaklaştırmaktır. Böylece sadece İngiliz Derin Devletinin hegomanyasında bir komünist dünya devleti kurulacaktır. Darwinist ideoloji dünya üzerinde tam anlamıyla hâkimdir. Küçük yaşlardan İtibaren hemen herkes bu bilgiyle hayata başlamaktadır. Dolası ile Darwinizmi savunanlar bilerek veya bilmeyerek terörün ve komünizmin destekçiliğini yapmaktadırlar. Teröre karşıyım Dünyada refah ve barış istiyorum diyenler eğer Darwinizimi savunuyorlarsa dünya üzerindeki katliamlara ölümlere çatışmalara dolaylı olarak da olsa yol açmış fikri zemine destek olmuş olmaktadırlar. Komünizme destek veren ideolojik temel yani Darwinizm doğrudan Hükümetler ve Devlet kurumları tarafından savunulur konumdayken teröristler ile mücalede mümkün değildir

PKK terör örgütü komünist bir yapılanma olduğu için, eğitime önce komünizmin fikri temelini anlatarak başlar. Tüm teröristler darwinist-marksist ve komünist eğitime tabi tutulur. Terörün sahte bilimsel mantığı ona bir ideoloji olarak öğretilir. Bu eğitimi aldıktan sonra insanı bir hayvan türü olarak gören, varlığının bir amacı olmadığına ve yaşamak için öldürmek gerektiğine inanan ve çatışmayı şart gören nesiller yetişmeye başlar.. Sahte bir dine bağlı olduğunu görünce bir terörist, tüm inancını, tüm şevkini ve tüm sahte hedefini kaybetmiş olur. Komünizmde kan dökmek, terörist eylemlerde bulunmak bir üstünlük ve gurur meselesidir. Dolayısıyla kan döken bir komünisti bundan dolayı kınamak veya vicdana yöneltmeye çalışmak son derece aciz bir yöntemdir. Yapılması gereken komünist zihniyetin ortadan kaldırılmasıdır. Dünyada ki Darwinist Marksist Komünist tehlikeye karşı tek çözüm anti­­-Darwinist anti­- materyalist bilimsel faaliyet yapmaktır. Milli mücadelemiz için gerekli ve önemli olan askeri önlemler yasaklamalar ve cezalar komünist ideolojiyi ortadan kaldırmaz. Komünist ideolojinin ortadan kalkması ancak ve ancak onu besleyen fikrin yok edilmesi ile mümkün olur.

Komünizmin gereği olan gerilla taktikleriyle hareket eden komünist terör örgütü PKKya karşı nizami ordumuzun ve polisimizin mücadelesi elbette kahramancadır. Fakat terör örgütünün sinsi ve kahpe taktikleri sürekli yeni şehitler vermemize sebep olmaktadır. Türk Milleti olarak şehit vermede bir sorunumuz yoktur, (Her TÜRK ASKER DOĞAR)ancak teröre son vermek için aciliyetli olarak yapılması gereken tek şey, komünizme karşı ilmi mücadeledir.

Başta Amerika, Rusya ve Çin olmak üzere tüm dünya devletlerine komünist bir diktatörlük ile hükmeden İngiliz Derin Devletinin güdümünde olan Marksisit-Komünist PKK terör örgütünün kirli hedefi, sınırları oldukça geniş bir alana yayılan sahte bir Teröristan [Kominist Kürdistan] devleti kurmaktır. Komünizmi bu topraklarda hâkim edip, masum insanlara ve çevre ülkelere terör ile dehşet saçıp Türkiyeden başlayıp dünyaya açılarak, komünist dünya devleti kurmaktır. Komünist Kürdistan tehlikesine karşı tek çözüm komünizmin temelinden yok edilmesidir. Komünist tehlike ancak ve ancak ilmi, bilimsel bir mücadele ile ortadan kalkar.

Peki, nasıl bir ilmi mücadele ve çalışma yapılmalı? Öncelikle tekrar hatırlatalım: Komünistlerin fikri temel aldıkları Darwinizm, yani evrim teorisi bir sahtekârlıktır. Komünizme karşı fikri mücadele, önce Darwinizmin bir safsata olduğunun anlatılması ile başlamalı, bunun için bilimsel deliller ortaya konmalıdır. Bölücü terör örgütü PKKya yönelik fikri mücadelenin ilk adımlarından biri hali hazırda yapılmakta olan Darwninst propagandanın durdurulması olmalıdır. Darwinist diktatörlüğün etkisiyle okullarda ve üniversitelerde Darwinist ideolojiye verilen destek kaldırılmalıdır. Darwinizmin bir safsata olduğunu mümkün olan her yayını(basılı ve görsel) yaygınlaştırmak ve her bir kişiyi bilgilendirmek son derece önemlidir.

Darwinist, materyalist ve komünist zihniyetin o bölgeden ve tüm dünyadan temizlenmesi için acilen Türk-İslam Birliğinin kurulması gerekmektedir. Türk İslam Birliği, bir sevgi, muhabbet ve gönül birliğidir. Türk İslam Birliğinin kurulmasıyla tüm dünya ülkeleri rahatlayacaktır. Yüce Allah, tüm dünyayı bir kan gölüne çevirmek isteyen bu komünist ideolojinin yıkılışına Müslümanları vesile kılmak istemektedir. Bunun için Müslümanlar; Allaha derin imanla bağlanmalı, Türk İslam Birliğini sağlamalı, İslam dünyasındaki bölünmüşlüğe son vermeli, dünya çapında, Darwinist, materyalist ve komünist ideolojiyi ortadan kaldıracak anti-Darwinist bilimsel çalışma yapmalı, batıl ideolojilere karşı birlik olmalı ve Kuranın kendilerine emrettiği sevgi, barış, kardeşlik ve huzur sistemini yerleşik kılmalıdırlar.

Asel UÇAK

Araştırmacı-Yazar-Aile ve Sosyal Yaşam Danışmanı

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 23718

Kullanıcı Adı

  • Aa
    20 Şubat 2024 Salı

    Çok güzel bi makale. bölücüğün emperyalist güçlere hizmet ettiğini artık herkes anlamalı

  • Turan tek
    17 Şubat 2024 Cumartesi

    Bilimsel temelden uzak; demogojik bir zırvalık.

  • Elifan
    11 Şubat 2024 Pazar

    Arif bilir ve neşe rumuzla yazı yazanlar siz kafayı taşıyorsunuz ya neyi yaşıyorsunuz ya beyinlerinizi büyütün biraz üzülecek durumdasınız vah zavallılar vah…

  • Haci mustafa
    11 Şubat 2024 Pazar

    Milleti aydinlatamadiginiz icin tessekürler. birde su komunizim nedir aciklasaniz daha iyi olur. siz sosyal gelismeleri hangi biilim yöntemleri degerlandiriyorsunz. tam bir bölücü ve populist bir yaklasiminiz var. eregli halkini aptal yerine koymayin lütfen

  • Arıf bılir
    28 Ocak 2024 Pazar

    Islam hakim olacak kufur dolu sineler hep hak ile dolacak ıblis ve avanesi saçlarını yolacak ınşaallah maşaallah elhamdülillah

  • Neşe
    28 Ocak 2024 Pazar

    Türkiye üzerinde kurulan kirli planların bilinmesi açısından çok çok önemli bilgiler. milletimiz artık uyanmalı ve allah’tan islam birliği’ni ve hz. mehdi’yi istemelidir, çünkü başka kurtuluş yolu yok.


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
 KONYA’DA KOORDİNASYON ARTIRILACAK
KONYA’DA KOORDİNASYON ARTIRILACAK
Konya Merkezde Önemli Bir Cadde Daha Tamamlanıyor
Konya Merkezde Önemli Bir Cadde Daha Tamamlanıyor