Kapat !
KIZILKAN YAPI DA EREĞLİSPOR’UN YANINDA-

KIZILKAN YAPI DA EREĞLİSPOR’UN YANINDA-

YÜKSEL KIZILKAN YARDIM ELİNİ UZATTI

KIZILKAN YAPI DA EREĞLİSPOR’UN YANINDA-
2022-12-02 14:10:51

Ereğli ve Karapınar bölgesinde inşaat sektörünün öncülerinden ve yaptıkları yenilikler ile adından söz ettiren Kızılkan Yapı Ereğlisporun şampiyonluk yolunda yanında olarak destek oldu.

Ereğli ve Karapınar bölgesinde inşaat sektöründe yaptıkları ile adından söz ettiren ve Ereğliye kazandırılan yeni Arci Burger ile ilklere imza atan Kızılkan Yapı, spora ve sporcuya gösterdiği önemi bir kez daha göstererek Beta Trafo Ereğlispora destek oldu.

Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış Kızılkan Yapı sahibi Yüksel Kızılkanı ziyaret ederek, vermiş olduğu destekten dolayı kendisine teşekkür edip, forma takdim etti. Ziyarette Kulüp Yöneticisi Mehmet Tosun da Başkan Kamışa eşlik etti.

Kızılkan Yapı sahibi Yüksel Kızılkan da, sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya çalıştıklarını ve bu bağlamda Ereğlisporun da yanında olduklarını belirterek şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

#EREĞLİSPOR #YÜKSELKIZILKAN #KIZILKANYAPI #ARCİBURGER

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 88018

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
YORUMSUZ
YORUMSUZ
EREĞLİLİ PROFESÖRDEN ANKETE KATILIM ÇAĞRISI
EREĞLİLİ PROFESÖRDEN ANKETE KATILIM ÇAĞRISI