Kapat !
KILIÇDAROĞLU EREĞLİYİ İL YAPTI

KILIÇDAROĞLU EREĞLİYİ İL YAPTI

Kılıçdaroğlu’na yoğun ilgi: İzdiham yaşandı esnaf ziyaretini yarıda bıraktı

KILIÇDAROĞLU EREĞLİYİ İL YAPTI
2023-03-29 02:48:07

Millet İttifakının 13. Cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ereğli ilçesinde Millet Buluşması programına katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaşın da katıldığı programda açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

İZDİHAM NEDENİYLE ZİYARETLERİNİ YARIM BIRAKTI

Kılıçdaroğlu, esnaf ziyareti gerçekleştirdiği cadde üzerinde kendisini bekleyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Vatandaşlar Kılıçdaroğlu için Birleşe birleşe kazanacağız, Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu sloganları attı. Yoğun ilgiden dolayı yer yer izdiham yaşanırken, kalabalık nedeniyle yürümekte zorluk yaşayan Kılıçdaroğlu, esnaf ziyaretlerini yarıda bırakmak zorunda kaldı.

İzdihamdan dolayı ziyaretini yarım bırakmak zorunda kalan Kılıçdaroğlu, bir açıklama yaparak, Güzel bir kaşılama oldu. Ereğli halkı ile kucaklaştık. Ereğlililere yürekten teşekkür ederim, Ereğliye söz veriyorum. İlerleyen süreçte gelip il meydanında Ereğlililere Merhaba diyeceğim dedi

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 25736

Kullanıcı Adı

  • Yasemen cömert
    30 Mart 2023 Perşembe

    Ereğli özüne dönmüş

  • Bilal faydalı
    30 Mart 2023 Perşembe

    Ereğli küllerinden doğuyor

  • Hayriye hanım
    29 Mart 2023 Çarşamba

    Şunu gördük ki ereğli’miz kılıçdaroğluna sahip çıktı ,net görülüyor,adamın konuşmaları güven veriyor insana,mütevazi halk adamı vatandaşının yanında olduğu her halinden belli eli yüzü de nur gibi ülkesi için güzel şeyler konuştu, gençler için güzel konuştu hayırlısı olsun bizi kazandı diyebilirim rahatlıkla

  • Nazmi çalık
    29 Mart 2023 Çarşamba

    Öncelikle chp ereğli ilçe yönetimine,sonra kemal kılıçtaroğluna teşekkür ederim nedenmi ? seçim stantdını ereğli’mizden başlattığı için tüm kurmaylarıyla geldiği için ereğlimize verdiği değeri ,önemi gösterdiği için partili biriside değilim yemin ederim ereğli’miz ilk defa yıllardır önemsendiği için,bizlere değer verdiği için mutluyum hepsine helal olsun.


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
YORUMSUZ
YORUMSUZ
EREĞLİLİ PROFESÖRDEN ANKETE KATILIM ÇAĞRISI
EREĞLİLİ PROFESÖRDEN ANKETE KATILIM ÇAĞRISI