Kapat !
Kaymakam Nurullah Kaya Belkayalıları Dinledi

Kaymakam Nurullah Kaya Belkayalıları Dinledi

BELKAYA SESİNİ DUYURDU

Kaymakam Nurullah Kaya Belkayalıları Dinledi
2023-03-10 01:22:20

Dün gazetemizin sosyal medya hesabından paylaştığımız Belkayada Yabancılara Arsa Satılıyor haberi yankı getirdi. Belkayanın öz evlatları Mahallesine sahip çıktı. Ereğlideki siyasiler ve Belkayadaki Muhtar, STK Temsilcileri konuya ilişki Ereğli Kaymakamı Nurullah KAYA ile görüşerek durumun vahametii ve doğuracağı olumsuzlukları iletildi.

Belkayada yabancılara satılan arsalar ile ilgili; Ereğli CHP İlçe Başkanı Nejat Türktaş, Ereğlili İş İnsanı Halil Ercan, Belkaya Ereğli Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Yaşa, Mahmut Altınkaya, Belkaya Muhtarı Mustafa Yardımcı, Belkaya Dernek Başkanı Turgut Sever, Muhtar Adayı Dursun Şen ve Eski Belkaya Dernek Başkanı İlyas Yağız tüm Belkayalılar için Ereğli Kaymakamına durumu anlatarak istişarede bulundular. Ne gibi olumsuzluklar doğuracağını, kendi gençlerimizin evi, arsası olmadığı, satılacaksa ikamet şartı konularak ihtiyaç sahipleri ya da kendi halkının almasını ve başka bir yabancının Belkayada 10larca parsel üzerinde ihaleye girmesinin düşündürücü olduğu ve bu satışın itirazlarımıza istinaden durdurulması ya da iptal edilmesi yönünde görüşlerini ilettiler.

Ereğli Kaymakamı Nurullah KAYA olayın takipçisi olacağını, dile getirilen olumsuzluklarda haklı olunduğu, hiçbir mahallemizde böyle bir olumsuzlukların olması halinde kendilerinin de üzülmesine sebep olacağı ve bu konu çözüme kavuşması için elinden geleni yapağını söyledi.

Belkaya adına görüşmeye giden heyet Sayın Kaymakamımıza teşekkürlerini ileterek görüşmeyi sonlandırarak Ereğli Kaymakamlığından ayrıldılar.

Ereğli Kaymakamı Nurullah KAYA ile görüşen grup konunun kaymakamlıkla görüşülüp bitmediğini, sonuna kadar takipçisi olmaya devam edeceklerini, sonuca ulaşması halinde bilgilendirme yapılacağı bildirisi yapıldı.

Belkaya- Arısama haber sitesi olarak; Belkayaya sahip çıkan temsil grubunu oluşturan yukarıda isimleri yazılan kişilere ve gerçekten teşekkür ediyoruz denildi.

#Belkaya

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 62439

Kullanıcı Adı

  • Adem gençtürk
    10 Mart 2023 Cuma

    Belkaya dan alan vatandaşların iptali dogru degildir. yarın tekrar ihalesi düzendiginde bu arsaları aynı kişi mi alacak sannediyorsunuz? yada bu arsalar bundan.. ucuza mı gidecek diyorsunuz? bakın belkaya kasabası sadece kendi cıkarlarınızı düşünmeyin yarın bundanda kötü durumda olacaksınız aranızda tartışmalar yaşanacak. bunları göz önüne alın saygı ve sevgilerimle.


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
YALANLAMA GELDİ
YALANLAMA GELDİ
Fenni Fırın’ın Üretim Kapasitesini Artıracak Makineler Şehre Geldi
Fenni Fırın’ın Üretim Kapasitesini Artıracak Makineler Şehre Geldi