Kapat !
Kardiyoloji Uzmanı Doktor Ekrem Karakaya neden katledildi

Kardiyoloji Uzmanı Doktor Ekrem Karakaya neden katledildi

DOKTORU ANNESİNİN ÖLÜMÜNDEN SORUMLU TUTIUĞU İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Kardiyoloji Uzmanı Doktor Ekrem Karakaya neden katledildi
2022-07-07 06:10:30

Konya'da görev yaptığı hastanede saldırıya uğrayan Kardiyoloji Uzmanı Doktor Ekrem Karakaya ve saldırgan hayatını kaybetti. Saldırganın Yunak Devlet Hastanesinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı, görevli olduğu hastaneden 'hemoroid ameliyatı olacağım' deyip izin aldığı öğrenildi. İddiaya göre saldırgan Hacı Mehmet Akçay'ın, Karakaya'yı annesinin ölümünden sorumlu tuttuğu için saldırıyı düzenlediği ortaya çıktı.

Olay, saat 15.00 sıralarında Konya Şehir Hastanesinde meydana geldi. Yunak Devlet Hastanesinde güvenlik görevlisi Hacı Mehmet Akçay, Konya Şehir Hastanesine gelerek Kardiyoloji Uzmanı Doktor Ekrem Karakaya'ya silahlı saldırı düzenledi. Doktor Karakaya'ı göğsünde silahla vuran Akçay aynı silahla intihar etti. Olayda ağır yaralanan Karakaya ile Akçay hayatlarını kaybetti.

ANNESİNİN ÖLÜMÜNDEN SORUMLU TUTTUĞU İÇİN ÖLDÜRMÜŞ
İddiaya göre, geçtiğimiz haziran ayında saldırganHacı Mehmet Akçay'ın annesininUzmanı Doktor Ekrem Karakaya anijiyo yaptı. Saldırganın annesi 08 Haziran'dan hayatını kaybetti. Hacı Mehmet Akçay'ın, annesinin ölümündeDoktor Ekrem Karakaya'yı sorumlu tuttuğu için saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi.

HEMOROİD AMELİYATI OLACAĞIM DEYİP İZİN ALMIŞ
Yunak Devlet Hastanesinde güvenlikgörevli olarak çalışanHacı Mehmet Akçay, çalıştığı hastaneden 'hemoroid ameliyatı olacağım' diyerek izin aldığı, daha sonra Konya Şehir Hastanesine gelerekDoktor Ekrem Karakaya saldırıyı gerçekleştirdiği de ortaya çıktı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 59084

Kullanıcı Adı

  • Turan tek
    8 Temmuz 2022 Cuma

    Haber yazımı eksik; anjiyo hangi tarihte oldu bilinmiyor. ölüm olayı anjiyo esnasında mı gerçekleşti bilinmiyor. ölüm ile anjiyonun bağlantısı bilinmiyor. ölümde varsa doktorun bir ihmali yazılmamış. insan öldürmeye eğimli bir insana güvenlik görevlisi ve silah ruhsatını veren kurum ile ilgili bilgi yok.

  • Turan tek
    8 Temmuz 2022 Cuma

    Haber yazımı eksik; anjiyo hangi tarihte oldu bilinmiyor. ölüm olayı anjiyo isnasında mı gerçekleşti bilinmiyor. ölüm ile anjiyonun bağlantısı bilinmiyor. ölümde varsa doktorun bir ihmali yazılmamış. insan öldürmeye eğimli bir insana güvenlik görevlisi ve silah ruhsatını veren kurum ile ilgili bilgi yok.


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ’YE GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUYOR
EREĞLİ’YE GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ KURULUYOR
BAŞKAN AKPINAR TÖRENE KATILDI
BAŞKAN AKPINAR TÖRENE KATILDI