HATİCE BERİL AKPINAR SAĞLIK EVİ AÇILDI

HATİCE BERİL AKPINAR SAĞLIK EVİ AÇILDI

Ereğli bir sağlık evine daha kavuştu

HATİCE BERİL AKPINAR SAĞLIK EVİ AÇILDI
2024-05-23 11:51:16

Devlet Millet El Ele Projesi kapsamında, Evren Akpınar, Uğur Akpınar ve Ömer Faruk Akpınar'ın katkılarıyla Hatice Beril Akpınar Sağlık Evi Yukarı Göndelende hizmete girdi.

Hatice Beril Akpınar Sağlık Evi hizmetleri arasında aile hekimliği, acil sağlık hizmetleri, anne ve çocuk sağlığı, kronik hastalık yönetimi ve rehabilitasyon hizmetleri yer alıyor.

Ereğli Belediye Başkan Vekili Emine Karabay Erdeniz, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız Nejat Türktaş ve Başkan Yardımcılarımızla birlikte hayırseverler Ömer Faruk, Evren ve Uğur Akpınar tarafından Yukarı Göndelen Mahallesinde yaptırılan Hatice Beril Akpınar Sağlık Evinin açılış törenine katıldı.

MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Ak Parti Ereğli ilçe başkanı İbrahim Erol, İşinsanı Halil Ercan, emekli ilçe tarım müdürü Orhan Soylu, Ereğli Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yavuzun da katılımı ile mahallemize kazandırılan Hatice Beril Akpınar Sağlık Evi hayırlı uğurlu olsun, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 84226

Kullanıcı Adı

  • Cemil tarhan
    23 Mayıs 2024 Perşembe

    Ne kadar güzel hareket,tavır bütün siyasi parti ve iş insanlarının ortak noktalarda buluşması ve sağlık evi nin açılışı hepinizi yürekten kutluyorum din, dil ırk,siyasi görüş olmaksızın buluşulması hizmetin oluşması ne kadar sevindirici ereğli’miz en güzele layıktır ve siz güzel insanlarla daha da gelişecektir saygılarla..


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI