HALİM SABAH BİRLİK ÇAĞRISI YAPTI

HALİM SABAH BİRLİK ÇAĞRISI YAPTI

SABAH: BİR OY UĞUR İBRAHİM ALTAYA BİR OY HÜSEYİN OPRUKÇUYA

HALİM SABAH BİRLİK ÇAĞRISI YAPTI
2024-01-28 13:42:44

AK Partide Hüseyin Oprukçunun aday gösterilmesi üzerine oluşan çatlak sesleri bertaraf etmek için AK Parti sevdalıları, Cumhur İttifakı adayı Hüseyin Oprukçunun etrafında toplanılmasının en doğru karar olacağını dillendirmeye başladı.

Kendini AK Davaya adayan Ereğlinin tanınmış esnaflarından Sabah Orman Ürünleri sahibi Halim Sabah, sosyal medya hesabından bir çağrı yaparak zamanın birlik olma zamanı olduğunu belirtti.

Açıklamasına, AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı olarak bir aile toplantısı yaptık. Aile diyorum çünkü Yönetim Kurulumuz, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Başkanlarımız olmak üzere fire vermeden buluştuk diye başlayan Sabah, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

Peki neden? Her zaman söylüyoruz: AK Parti, bazı diğer partiler gibi, ne gelip geçici heveslerle ne de dünyevi menfaatlerle yürüyen bir siyasi parti değil. AK Parti gücünü halktan ve bu topraklardan alan, derdi vatani ve dini değerlerimizi korumak olan, yerli ve milli olmayı kendisine şiar edinmiş, neredeyse çeyrek asırdır bu değerler içerisinde mücadele veren bir DAVA arkadaşlığıdır.

Peki ne için? 22 yılı aşmış ve halkın desteğini hiç kaybetmemiş partimizde, devraldığımız bayrağı, bizden öncekilerin tecrübelerinden de faydalanarak bir adım öteye taşıyabilmek için.

İşte bu anlayışın bir gereği olarak bugün toplandık ve hem Büyükşehir hem de İlçe Belediyelerimizde Cumhur İttifakının ortak adaylarıyla girdiğimiz 31 Mart yerel seçimlerinde; İlçe Başkanlığımızın tüm birimleriyle birlikte CANLA BAŞLA çalışacağımızı hep bir ağızla söyledik.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığımızda, yani ailemizde; küskünlüğe, kırgınlığa, fitneye izin vermiyoruz. Çünkü biz Cumhur İttifakıyız. Biz kararları birilerini mutlu etmek için değil, memleket için alıyoruz.

Benimle beraber bu yolda yürüyen, bugün olduğu gibi bundan sonra da inşallah yeknesak bir biçimde çalışacak tüm arkadaşlarıma sonsuz minnet ve şükranlarımı sunuyorum. AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı olarak BİR OY UĞUR İBRAHİM ALTAY'A, BİR OY HÜSEYİN OPRUKÇU'YA diyoruz.

Rabbimizin de izni ve desteğiyle, Konya Büyükşehir Belediyesi ile Ereğli Belediyesi, inşallah Sn. Uğur İbrahim Altay ve Sn. Hüseyin Oprukçu başkanlığında uyum içerisinde çalışarak ilçemizi TÜRKİYE YÜZYILI hedeflerimize ulaştıracaktır.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 23751

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI