Kapat !
GÜLSÜM FİLORİNALI MUHALİFLERDEN DE ÖVGÜ ALIYOR

GÜLSÜM FİLORİNALI MUHALİFLERDEN DE ÖVGÜ ALIYOR

Durul Türkmen. “Gülsüm Filorinalı hanımı tebrik ediyorum”

GÜLSÜM FİLORİNALI MUHALİFLERDEN DE ÖVGÜ ALIYOR
2023-03-24 15:25:04

Ğeçtiğimiz yıllarda Ak Partiden milletvekili aday adayı olan Durul Türkmen, Kılıçdaroğlunun Ereğliye gelmesini ve bunu başaran kişinin CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Gülsüm Filorinalı olmasını memnuniyetle karşıladığını belirtti.

Durul Türkmen şu açıklamayı yaptı:

Cumhurbaşkanı Adayı ve ana muhalefet partisi CHP lideri Sn. Kemal KILIÇDAROĞLUnun, kıymetli hemşehrimiz CHP Genel Merkez yöneticisi olan Gülsüm Filorinalı Hanım Efendinin daveti üzerine güzel ilçemiz Ereğlide Partisinin Grup toplantısını icra etmesi kararını iyi değerlendirmek lazım.

İlçemize verilen önemin bir göstergesi olan bu kararın alınmasında emeği geçen Sayın Gülsüm Florinalı Hanımefendiyi de ayrıca tebrik ediyorum. Hangi parti lideri olursa olsun, Ereğlimizde gerçekleştireceği bu tarz faaliyetler ilçemizin tanıtımı, vatandaşlarımızın sorun, ihtiyaç ve taleplerinin ulusal mecralarda dile getirilmesi açısından gayet önemli ve değerlidir.

27. dönemde; kendi içinden milletvekili çıkartamamış, mecliste bir Ereğlili hemşehrimiz tarafından temsil edilmiyor olmak, şehrimizin gelişimi ve vatandaşların sorunlarının çözümü noktasında büyük bir problem.

Dilerim ki partizanlık yapmadan, Ereğlili olmak duygusu ve motivasyonu ile, Ereğlimizde yapılacak olan bu toplantıyı hem sivil toplum kuruluşlarımız hem de vatandaşlarımız iyi değerlendirir ve faydaya dönüştürür.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 67829

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI