Kapat !
ETYEMEZDEN TERÖR AÇIKLAMASI

ETYEMEZDEN TERÖR AÇIKLAMASI

Milletvekili Halil Etyemez: Terör Örgütleriyle Mücadelemizi Kararlılıkla Sürdüreceğiz

ETYEMEZDEN TERÖR AÇIKLAMASI
2022-06-29 13:09:01

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ülkemiz, uluslararası arenada büyük bir başarıya daha imza attı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın ve ülkemizin teröre karşı dik duruşu sayesinde İsveç ve Finlandiya, PKK/PYD/YPG ve FETÖye destek sağlamama taahhüdünde bulundu. Hain terör örgütlerine ve destekçilerine karşı mücadelemizi hem sahada hem de masada kararlılıkla sürdüreceğiz. dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, NATO zirvesi kapsamındaki dörtlü görüşmede İsveç ve Finlandiyanın PKK ile mücadelede Türkiyeyle tam iş birliği içinde olma, PYD/YPG ve FETÖye destek sağlamama taahhüdünde bulunmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Milletvekili Halil Etyemez, bu durumun Türkiyenin terörle mücadelesinde önemli bir adım olduğunu söyledi.

Türkiyenin masada ve sahada güçlü olarak, kazanarak yoluna devam ettiğini kaydeden Milletvekili Etyemez, Türkiye, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın ortaya koyduğu kararlı duruş sayesinde terör örgütleriyle mücadelede ciddi kazanımlar elde etmiştir. Finlandiya ve İsveç, milli güvenliğimize yönelik tüm tehditlere karşı ülkemize tam destek verecekler. PYD/YPG ve FETÖye destek sağlamayacaklar. PKK ve diğer tüm terörist örgütlerin, bunların uzantılarının faaliyetleri ile iltisaklı kuruluşlar ve paravan örgütler içerisinde yer alan veya bu terör örgütleriyle bağlantısı bulunan şahısların faaliyetlerini engelleyecekler. Terör örgütleri PKK/PYD/YPG ve FETÖye karşı uluslararası bir anlaşmada bu kadar net tavır ortaya konulması önemli bir adımdır. Her zaman haktan ve hakikatten yana olan, teröre karşı dik duruşundan asla taviz vermeyen ülkemiz, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde uluslararası arenada büyük bir başarıya imza atmıştır. dedi.

Türkiyenin terörle mücadelesinin her alanda kararlılıkla devam edeceğini vurgulayan Halil Etyemez, Yıllardır askerlerimizi, polislerimizi, kamu görevlilerimizi, vatandaşlarımızı şehit eden, evlerimize ateş düşüren hain terör örgütlerine ve destekçilerine karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Ciğerlerimizi yakanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Bir yandan sahada teröristlerin inine girerken diğer yandan da tüm platformlarda terör örgütlerinin yaptığı kalleşlikleri göstermeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın ve gelecek nesillerimizin huzur ve güven içerisinde yaşaması için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın liderliğinde var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. diye konuştu.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 58959

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
TARIM İLACINDAN ZEHİRLENDİ
TARIM İLACINDAN ZEHİRLENDİ
EREĞLİ YOLU ÜZERİNDE YAKALANDILAR
EREĞLİ YOLU ÜZERİNDE YAKALANDILAR