Kapat !
EREĞLİ’YE ‘İL’LİK SÖZÜ VERDİ

EREĞLİ’YE ‘İL’LİK SÖZÜ VERDİ

Yıllardır İL sözü verilen, Ereğli’ye bir il’lik sözü de Av. Latif Çem Baran tarafından verildi

EREĞLİ’YE ‘İL’LİK SÖZÜ VERDİ
2022-11-17 20:35:41

Yıllardır İL sözü verilen Ereğli'ye bir 'İL'lik sözü de Av. Latif Çem Baran tarafından verildi

Konyada avukatlık yapan Av. Latif Cem Baran Ereğli, Ayrancı, Emirgazi ve Halkapınar ilçe muhtarları ile bir araya geldi.

Ereğlinin yıllardır hasret çektiği İLlik konusuna değinen Baran, Ereğlinin İl olması noktasında yıllarca gerekli adımların atılmasına karşın sonuç alınmadığını kaydederek, "Ereğli hak ettiği İLliğe inşallah bizim ve sizlerin gayretleri ile kavuşacak" dedi.

Avukat Latif Cem Baran, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Hamdi Demir, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh Karaca ile Ereğli, Ayrancı, Emirgazi ve Halkapınar ilçe muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Memduh Karaca yaptı.

Karaca, "Ereğli İLimize hoş geldiniz. Sayın Avukatımıza bugün bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum" dedi.

Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Hamdi Demir de Avukat Barana teşekkür etti.

Ereğlinin birçok İlden büyük olduğunu ve yıllardır İL olma hasretiyle yandığını vurgulayan Av. Latif Cem Baran, "Ereğli hak ettiği halde bu statüye kavuşamamış nadir ilçelerin başında geliyor. Coğrafyası, konumu, ekonomik ve sosyo yapısıyla Türkiyede 40ın üzerinde İlden daha büyük bir yer olan Ereğlinin İl olması noktasında yıllarca gerekli adımların atılmasına karşın sonuç alınmadığını görüyoruz. Ereğli hak ettiği İLliğe inşallah bizim ve sizlerin gayretleri ile kavuşacaktır" dedi.

Bölgenin önemli bir geçiş güzergahı üzerinde kurulu olduğunu sözlerine ekleyen Baran, "Doğu ile Batıyı birbirine bağlayan Ereğli sadece İLlik konusunda değil yapılacak doğru yatırımlarla büyüyüp gelişmeye ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edecektir" ifadelerini kullandı

Ayrancı, Emirgazi ve Halkapınar muhtarlarının da toplantıya katılmalarına teşekkür eden Baran, Ereğli İl olursa Emirgazi ve Halkapınarda Ereğliye bağlanır. Ayrancının da bağlanmasını arzu ederiz. Zira Ayrancının Ereğli ile gönül bağı var ifadelerine de yer verdi.

Haber Merkezi

EREĞLİ’YE ‘İL’LİK SÖZÜ VERDİ

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 38266

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI
ARNAVUTLUKTAN YOLA ÇIKANLAR EREĞLİ’DE KONAKLADI