Kapat !
EREĞLİSPOR, RAHAT KAZANDI-

EREĞLİSPOR, RAHAT KAZANDI-

Ereğlispor : 2 Eskişehir Yunusemre Spor: 0

EREĞLİSPOR, RAHAT KAZANDI-
2022-11-06 20:48:34

EREĞLİSPOR ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDI

Uzun süredir hiç yenilgi almasa da maçları hep beraberlikle sonuçlanan karşılaşmalar bu hafta farklı oldu.

Ereğlispor taraftarını sevindirdi.

BAL Ligi 8inci Grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor, ligin 6ıncı haftasında evinde karşılaştığı Eskişehir Yunusemre Sporu 2 – 0 yendi.

BAL Ligi 8inci Grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlipor, ligin 6ıncı haftasında evinde Eskişehir Yunusemre Spor ile karşı karşıya geldi. Atatürk Stadyumunda oynanan müsabakaya Ereğlili taraftarlarda yoğun ilgi gösterirken Ereğlili şehidimiz Halit Yıldız da anıldı.

ŞEHİDİMİZ İÇİN PANKART AÇILDI VE SLOGANLAR ATILDI

Ereğlili şehidimiz Halit Yıldızı unutmayan Beta Trafo Ereğlispor kulübü, maç öncesi seremonide Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'nun hazırlattığı ‘Milletimizin Başı Sağolsun pankartı ile sahaya çıktı. Rakip takım oyuncularının da eşlik ettiği pankart taşımaya tribünlerden de ‘şehitler ölmez, vatan bölünmez ve ‘kahrolsun PKK sloganları ile eşlik edildi. Ardından şehidimiz için bir dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.

EREĞLİSPOR İLK YARIDA ÜSTÜN

Maçın başlama düdüğünün ardından üstün bir oyun sahaya yansıtan Beta Trafo Ereğlispor, sağlı sollu ataklarla yüklendiği Yunusemre Spor kalesinde aradığı golü dakika 11de Habib Uzunun ayağından buldu.

Maçın ilk yarısında üstün oyununu sürdüren Beta Trafo Ereğlispor, dakika 34te Onur Öztürkün savunma arkasına sarkarak attığı gol ile maçta durumu 2 - 0 yaptı.

Maçın ilk yarısı da bu golle sona erdi.

Üstün oyununu ikinci yarıda da sürdüren Beta Trafo Ereğlispor, ikinci çeyreğin başlarında gol bulmaya çalışsa da golü bulamadı.

Rakip takımın ender gelişen ataklarından bir tanesinde penaltı kazansa da kaleci Emircanı geçemedi. Penaltıyı kurtaran Emircana ise tribünlerden büyük destek geldi.

Penaltı sonrası rakip takım kalesine yüklenen Beta Trafo Ereğlispor, aradığı üçüncü golü bulamadı ve maç Beta Trafo Ereğlisporun 2 – 0 üstünlüğü ile sona erdi.

Beta Trafo Ereğlispor bu sonuç ile puanını 10 yaparken, haftaya deplasmanda Meram Kara Kartalları ile karşı karşıya gelecek.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 53297

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN AÇIKLAMA
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN AÇIKLAMA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA