Kapat !
EREĞLİSPOR EVİNDE GALİP-

EREĞLİSPOR EVİNDE GALİP-

Beta Trafo Ereğlispor: 1 Keçiborlu Bld. Spor : 0

EREĞLİSPOR EVİNDE GALİP-
2022-10-09 21:13:50

BAL Ligi 8inci Grupta mücadele eden Beta Trafo Ereğlispor, evinde karşılaştığı Keçiborlu Bld. Sporu 1 – 0 yendi.

BAL Ligi 8inci Grupta mücadelede eden Beta Trafo Ereğlispor, ligin 2inci haftasında evinde Keçiborlu Bld. Spor ile karşılaştı. Atatürk Stadyumunda oynanan maça Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Kulüp yöneticilerimiz, siyasi parti yöneticileri, maç sponsoru Murat Dorse sahipleri Murat Şengün ve Tülay Şengün ve çok sayıda taraftar katıldı.

Maç öncesi hakemlere ve takım kaptanlarına MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve maç sponsoru Murat Dorse sahipleri Murat ile Tülay Şengün tarafından çiçek takdim edildi.

Seremoni sonrası maçın başlama düdüğü çaldı. Maça iyi başlayan Beta Trafo Ereğlispor, maçın 5inci dakikasında penaltı kazandı. Penaltı da topun başına geçen Sergen Yılmaz golü atarak Beta Tafo Ereğlisporu 1 – 0 öne geçirdi. Maçın ilk yarısında başka gol olmadı ve ilk yarı 1 – 0 sona erdi.

İkinci yarının başlamasıyla beraber üstün oynayan Beta Trafo Ereğlispor, sağlı sollu ataklarla rakip kaleye gitse de maçta başka gol olmadı ve maç 1 – 0 Beta Trafo Ereğlisporun üstünlüğü ile sona erdi.

Beta Trafo Ereğlispor bu galibiyet ile puanını 4e çıkardı. Beta Trafo Ereğlispor ligin 3üncü haftasında deplasmanda Manavgat ile karşı karşıya gelecek.

EREĞLİSPOR EVİNDE GALİP-

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 84803

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...