EREĞLİSPOR, EVİNDE GALİP

EREĞLİSPOR, EVİNDE GALİP

SKOR GÜZEL STAD KÖTÜ

EREĞLİSPOR, EVİNDE GALİP
2023-11-12 19:33:57

Konya Süper Amatör Ligde mücadele eden Bilal Yiğit İnşaat Ereğlispor, bugün evinde karşılaştığı Ç. Çumra Bld.Sporu 2 – 0 yendi. Bilal Yiğit İnşaat Ereğlispor, bu galibiyet ile liderliği geri aldı.

Bilal Yiğit İnşaat Ereğlispor, bugün evinde Ç. Çumra Bld.Spor ile karşı karşıya geldi. Ereğli Atatürk Stadyumunda oynanan mücadele Ereğlili sporseverler ve TUVANALILAR taraftar grubundan büyük ilgi vardı.

Maçın başlama düdüğüyle maça iyi başlayan Bilal Yiğit İnşaat Ereğlispor, ilk yarıda aradığı golü dakika 38de Mehmet Beceririn ayağından buldu. Bilal Yiğit İnşaat Ereğlispor, bulduğu gol ile soyunma odasına 1 – 0lik üstünlük ile gitti.

Maçın ikinci yarısında da iyi başlayan Bilal Yiğit İnşaat Ereğlispor, maçtaki üstünlüğünü sahaya yansıtarak 65inci dakika da Mehmet Beceririn ayağından bulduğu gol ile skoru 2 – 0a getirdi.

Bilal Yiğit İnşaat Ereğlispor, bu gol ile sahadaki üstünlüğünü de maça yansıtarak maçın son düdüğüyle birlikte sahadan 2 – 0 galip ayrılmasını bildi.

Bilal Yiğit İnşaat Ereğlispor, bu galibiyet ile puanını 10 yaparak averaj ile liderlik koltuğuna tekrar oturdu.

Bilal Yiğit İnşaat Ereğlispor, ligin 5inci haftasında ise Öntur Havzanspor ile karşı karşıya gelecek.

SPORSEVERLER SKORDAN MEMNUN

Ereğlisporun aldığı puandan memnun kalan taraftarlar. Stadyumun Erğlispora yakışmadığı konusunda serzenişlerde bulundular.

Ereğlispor taraftarlarından ressam Tahir Daştan isimli sanatçı,

Süper amatörde mücadele eden Ereğlispor'un şehir stadı içler acısı.

Stad çevresi tribün girişinde otlardan yol bulunmuyor. Top toplayan çocuğumuz, yalın ayak. Tuvaletler pislik içinde. Anons yapılan ses sistemi düğün orkestrasından beter. Bu amatör kafa ile amatör lig hakkımız gibi. Üzücü. İfadelerini kullandı

EREĞLİSPOR, EVİNDE GALİP
EREĞLİSPOR, EVİNDE GALİP

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 62933

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI