Kapat !
EREĞLİ’NİN ADI HABERLERDE

EREĞLİ’NİN ADI HABERLERDE

Sağlık Müdürlüğünü Ak Partililerle Doldurduğu İddia Edilen Müdür’ün Görev Süresi 3. Kez Uzatıldı

EREĞLİ’NİN ADI HABERLERDE
2022-11-17 10:21:36

5 yıldır Konya İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Mehmet Koçun görev süresi yeniden uzatılırken akıllara eleştiri konusu olan yönetim ekibi geldi.

2017 yılında Konya İl Sağlık Müdürü olarak görev yapması uygun görülerek sözleşme imzatılan Prof. Dr. Mehmet Koçun görev süresi 14 Kasım 2022 tarihinde doluyordu.

Alınan karar sonrası Sağlık Bakanlığı tarafından Prof. Dr. Mehmet Koçun sözleşme süresi üçüncü kez uzatıldı.

Sağlık Bakanlığının almış olduğu kararla Konya İl Sağlık Müdürü Koç 1 dönem daha görevine devam edecek.

YÖNETİM EKİBİ AK PARTİLİ AKRABALAR

Üçüncü defa görev süresi uzatılan Mehmet Koçla ilgili Sözcü Gazetesinde geçtiğimiz yıl yayınlanan haberde, Koçun yönetim ekibini AK Partili Bakan, Milletvekili akrabaları ve eski AK Partili Belediye Başkanlarıyla doldurduğu ileri sürülmüştü.

Aynı zamanda Hakim Savcılar Kurulu 1. Daire Başkanı Halil Koçun kardeşi de olan ve 5 yıldır Konyada İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Mehmet Koçun Sağlık Müdürlüğü kadrolarına yaptığı AK Partili atamalarla sözcü gazetesine haber olmuştu.

Haberde şu ifadelere yer verilmişti:

Konya İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı'na AKP İl Başkanı Hasan Angı'nın dünürü Dr. Ahmet Ergin'i, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı'na ise AKP eski İl Başkan Yardımcısı olan Dr. Hasan Çiftçi'yi Başkan olarak görevlendirdi.

*Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet KOÇ

Müdür Koç, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın kuzeni Necati Elvan'ı Personel Hizmetleri Başkan Yardımcılığı'na getirirken, AKP Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir'in oğlu Dr. Muammer Özdemir'i ve yine AKP Konya Milletvekili Tahir Akyürek'in kardeşi Dr. Bahattin Akyürek'i ise Sağlık Hizmetleri, İlaç ve Tıbbi Cihaz Başkan Yardımcılığına getirdi.

Müdür Koç, Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcılığına AKP Konya Milletvekili Abdullah Ağralı'nın kardeşi Dr. Yunus Ağralıyı, Numune Hastanesi Başhekim Yardımcılığına AKP Çumra eski Belediye Başkanı olan Dr. Mehmet Oğuz'u, AKP'li eski Halkapınar Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Ersüllü'yü de Ereğli Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak atadı.

Hastane Müdürlüğü, Başkan, Başkan Yardımcılığı ve Başhekim Yardımcısı maaşları ise 20 bin TL ile 40 bin TL arasında değişiyor.

saglikpersonelihaber.net

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 54897

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN AÇIKLAMA
EREĞLİ BELEDİYE BAŞKANI UMUT AKPINAR’DAN AÇIKLAMA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA
EREĞLİ BELEDİYESİ BORÇ BATAĞINDA