EREĞLİDE EĞLENCE TAVAN YAPTI

EREĞLİDE EĞLENCE TAVAN YAPTI

RUH ÖKÜZÜM EREĞLİ#39Yİ KAHKAHAYA BOĞDU

EREĞLİDE EĞLENCE TAVAN YAPTI
2023-12-10 19:58:02

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Ereğli Şubesine organize edilen, Erkan Karadeniz ve Tuğçe Karabayır'ın oynadıkları "Ruh Öküzüm" adlı iki perdelik komedi Ereğlili tiyatroseverlerden tam puan aldı.
Ereğli ÇYDD'nin destekleriyle Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu, salonu dolduran her yaştan izleyiciler, yaklaşık iki saat boyunca kahkahalarla seyrettiler.
ÇYDD Ereğli Şube Başkanı Avukat Sevim Gündüz Atalay oyunculara çiçek sundu. Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilen etlinliklerin devam edeceğini bildiren Atalay, salonu dolduran izleyicilere de teşekkür etti.
ÇYYD Yönetim Kurulu'nun Kelleci Ismail Ustanin Yeri 'nde ikram ettiği yemeğe katılan her iki ünlü oyuncu da anı olarak Ruh Öküzüm'ün afişini imzaladılar. Daha önce Ereğli'yi bilmediklerini ve gördükleri ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden oyuncular, en kısa sürede yeni bir oyunla tekrar geleceklerini söylediler.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 12841

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI