Kapat !
EREĞLİ KOMEK’TEN MUHTEŞEM SERGİ!

EREĞLİ KOMEK’TEN MUHTEŞEM SERGİ!

Muhteşem sergide salonda adım atacak yer kalmadı

EREĞLİ KOMEK’TEN MUHTEŞEM SERGİ!
2023-02-02 16:38:45

Ereğli KOMEK şubesi kursiyer ve öğretmenleri tarafından büyük uğraşlar ile yapmış oldukları eserlerden oluşan muhteşem serginin açılışı gerçekleştirildi.
Ereğli KOMEK şubesi kağıt rölyef, kaligrafi, porselen çiçek ve fotoğrafçılık kursiyerleri ile öğretmenleri tarafından hazırlanan muhteşem bir serginin daha açılışını gerçekleştirdi. Park Site AVM de gerçekleşen sergilinin açılışına Ak Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve yönetimi, Halk Eğitim Müdürü Bilal Yalçın, KOMEK Müdürü Murat Candan, kursiyerler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kurdele kesiminin yapılmasıyla açılışı gerçekleşen sergi daha sonra protokol üyeleri tarafından gezildi. Büyük bir dikkat ile incelenen sergide protokol üyeleri sergi için KOMEK Müdürü Murat Candan ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Sergiyi gezen Ak Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz, gezinin ardından workshop olarak verilen ebru sanatı yapımını denediler.
Açılışın ardından KOMEK Müdürü Murat Candan tarafından protokol üyelerine kaligrafi sanatı ile yapılan eserler hediye edildi.
Ereğli KOMEK şubesi tarafından açılışı gerçekleştirilen serginin 2-3 ve 4 Şubat tarihlerinde açık kalacağı ve workshop programlarının devam edeceği de belirtildi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 16097

Kullanıcı Adı

  • Ali uslu
    2 Şubat 2023 Perşembe

    Yapmayın allahınızı severseniz toplasan 20 kişi yoktu


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
TOPLU ULAŞIMDA ÖRNEK ŞEHİR KONYA
TOPLU ULAŞIMDA ÖRNEK ŞEHİR KONYA
EREĞLİ AK PARTİ’DEN BAŞKAN AKPINAR’A ZİYARET
EREĞLİ AK PARTİ’DEN BAŞKAN AKPINAR’A ZİYARET