Ereğli Halkı Başkan Oprukçunun Yanında

Ereğli Halkı Başkan Oprukçunun Yanında

Ereğli Halkı Başkan Oprukçunun Yanında

Ereğli Halkı Başkan Oprukçunun Yanında
2024-01-16 14:20:32

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu her gününü halk günü gibi geçirerek vatandaşların istek, talep ve önerilerini dinleyip çözüm üretmeye devam ediyor. Ayrıca Milliyetçi Hareket Partisinden Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Adayı olarak gösterilmesi noktasında tebrikleri kabul ediyor.

KENDİM İÇİN, NEFSİM İÇİN BU MAKAMDA BİR GÜN OTURMAM AMA EREĞLİNİN İHTİYACI VAR

Her fırsatta hemşerilerinin yanında olduğunu ve adaylık sonrası hemşerilerinin gösterdiği teveccüh karşısında mutluluğunu ifade eden Başkan Oprukçu: Ereğlimize hizmet etmeye devam edeceğim. Bir dönem daha yetki istiyorum. Kendim için, nefsim için bu makamda bir gün oturmam ama Ereğlinin ihtiyacı var. İnşallah Vilayet olma sürecini 2025 yılında tamamlayacağım. Vilayet Ereğlinin Belediye Başkanı olarak da sizlere hizmet etme şerefini yaşamak istiyorum. Hafta sonu Genel Başkanımız, Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyi ziyaret ettiğimde de ‘Seni Vilayet Ereğlinin Belediye Başkanı olarak göreceğim ifadesini kullandı. Huzur şehri Ereğliyi yarım bırakmak istemiyorum. Bakın taş evlerdeki kirlilik bitti, restorasyon çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Aş ocağını oradaki bir binaya taşıdım, önümüzdeki günlerde açacağım, kız öğrenci yurdu bitti burada üniversitede okuyan çocuklarımızı Karapınara gidip gelme zorunluluğundan kurtaracağım. Eski Buğday Pazarı ve Eski Sanayinin bulunduğu bölgenin kentsel dönüşümünü hızlandıracağız inşallah önümüzdeki günlerde 1. Etabın ihalesini yapıp temelini atacağız. Birlikte başarmanın onurunu yaşamak istiyorum ifadelerini kullandı.

Ziyarete gelen vatandaşlar ve Beyköy Mahalle sakinleri Belediye Başkan Adaylığı sürecinde Başkan Oprukçunun yanında olduklarını ifade ediyor.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 70764

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI