Kapat !
EN GÜZEL OTOGAR KONYA OTOGARI

EN GÜZEL OTOGAR KONYA OTOGARI

Konya Otogarı Aldığı TSE Belgeleriyle Türkiye’de Tek Oldu

EN GÜZEL OTOGAR KONYA OTOGARI
2022-08-27 05:09:05

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali, Türk Standartları Enstitüsünden Kalite Yönetim Sistemi ve Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgelerinin ikisini birden alan Türkiyedeki tek otogar oldu.

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali, Kalite Yönetim Sistemi ve Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi belgelerinin ikisini birden alarak Türkiyede bir ilki gerçekleştirdi.

Türk Standartları Enstitüsünün eğitimlerine katılan Konya Şehirlerarası Otobüs Terminali personeli, TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve TS EN ISO 10002:2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi eğitimlerinden başarıyla geçti.

TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi eğitiminde; Kalite Yönetim Sisteminin Kapsamı, Prosesleri, Politikası, Görev, yetki ve sorumlulukları, Risk ve Fırsatları Belirleme, Kalite Amaçları ve Bunlara Erişme Planı, Değişiklerin Planlanması, Kaynaklar, Yeterlilik, Farkındalık, İletişim, Dökümante Edilmiş Bilgi, Hizmetler İçin Şartlar, Dışarıdan Tedarik Edilen Prosesler, Uygun Olmayan Çıktının Kontrolü, izleme, Ölçme, Analiz ve Değerlendirme, İç Tetkik, Yönetimi Gözden Geçirme ve Sürekli İyileştirme eğitimleri verildi.

TS EN ISO 10002:2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi eğitiminde ise; Şeffaflık, Erişilebilirlik, Cevap Verilebilirlik, Tarafsızlık, Bilgi Bütünlüğü, Gizlilik, Hizmet Odaklı Yaklaşım, Hesap Verilebilirlik, İyileştirme, Yeterlilik, Dakiklik, İletişim, Şikayetlerin Alınması, Takibi, Değerlendirilmesi, Cevap verilmesi, Kapatılması ve Sürekli İyileştirilmesi konularında eğitim verildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali, hizmet kalitesini yükseltmek için meslek içi eğitimlere devam edecek.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 94823

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Altay 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’nü Kut
Altay 26 Nisan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’nü Kut
MEPAŞ’TAN AVANTAJLAR DÜNYASI
MEPAŞ’TAN AVANTAJLAR DÜNYASI