Kapat !
Devlet Bahçeli’den doğalgaz talebi-

Devlet Bahçeli’den doğalgaz talebi-

Doğalgaz keşfine inanmayanların doğalgazı kesilsin

Devlet Bahçeli’den doğalgaz talebi-
2022-12-29 11:58:44

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda Erdoğan'ın doğalgaz müjdesi iddialarına tepki gösteren siyasetçi ve gazetecileri hedef aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Karadeniz doğalgaz açıklamasına tepki gösteren siyasetçi ve gazetecilerinMHPGenel BaşkanıDevlet Bahçeli'nin hedefinde.

Sosyal medya hesabından paylaşım Bahçeli, ''Karadenizde bulunan doğalgaz ile Gabar Dağında tespit edilen petrol Türkiyenin karşısında toparlanan husumet ve huşunet cephesini anlaşılan hoplatmış, deliye çevirmiştir. Bunlar bildiklerini okusunlar, Türkiye de muhteşem yolculuğuna iman ve iradeyle devam edecektir'' diyerek ''Madem doğalgaz keşfine yalan diyorlar, madem bunun bir uydurma olduğunu düşünüyorlar, madem gazın olmadığını söylüyorlar, o zaman inanmadıkları bir kazanımdan istifadeye hakları da kanaatimce olmamalıdır'' ifadelerini kullandı.

'DOĞALGAZLARINI KESİN' TALEBİ

Bahçeli'nin paylaşımının devamında 'bazı' siyasetçi ve gazetecilerin doğalgazlarının kesilmesini talep etti.

''Ucuz insan müsveddesi bazı siyasetçi ve gazetecilerin evlerinde kullandıkları doğalgazın bu kış kesilmesi, soğukla tanıştıklarında titreyen bedenlerinin iftira saçan dilleriyle nasıl bir uyum sağlayacağını görmek lazımdır'' diye yazan Bahçeli, ''Doğalgaz keşfine itibar etmeyenlerin iliklerine kadar işleyen soğukla nasıl başa çıkacaklarını yakından görüp takip etmek milletimizin hakkıdır. Bakalım gaz mı yalan soğuk mu yaman?'' ifadelerini kullandı.

Merhaba

Devlet Bahçeli’den doğalgaz talebi-

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 61239

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BAŞKAN ALTAY EREĞLİ VE KARAPINAR’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
BAŞKAN ALTAY EREĞLİ VE KARAPINAR’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU
MEDAŞ SEÇİM GÜNÜ İÇİN HAZIR
MEDAŞ SEÇİM GÜNÜ İÇİN HAZIR