Kapat !
DEMİRELLER’DEN TOKAT GİBİ CEVAP...

DEMİRELLER'DEN TOKAT GİBİ CEVAP...

Kazanacakları tazminatları depremzedelere gönderecekler...

DEMİRELLER’DEN TOKAT GİBİ CEVAP...
2023-05-05 11:57:23

Türkiye'yi derinden yaralayan depremin yaşandığı günlerde olayın görülmesi gereken yönlerini göstermeme adına, olayı değişik atmosferlere taşıyıp bilgi kirliliği oluşturan kişilere, Halit Demirel en güzel cevabı verdi.

E-5 yolu üzerinde bulunan tesislerinde mola veren 1 tabur askerden ücret talep etmeyen Halit Demirel, bu hareketiyle ne kadar yardımsever, gönlü geniş bir insan olduğunu gösterdi.

Demireller'in bu güzel hareketini sosyal medyaya taşımamız üzerine yüzlerce beğeni ve yorum yapıldı. Firma sahiplerinden Halil Demirel yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bahri güzel paylaşımın için teşekkürler.

Bu vesile ile deprem sürecinde yaşadığımız haksız lincin bizleri ne kadar üzdüğünü belirtmeden geçemeyeceğim. Öylesine haksızdı ki hiçbir kasa fişi kanıtı olmayan sadece flu bir rafta yeri değişmiş etiket görseli ile sosyal medya lincine uğradık. O süreçte tesisimizde fahiş fiyat uygulanmamıştır ve de fahiş fiyat cezası düzenlenmemiştir.

Siz değerli hemşeri ve dostlarımızın destekleri bizim için unutulmazdır. Haksız linci başlatan ve kasıtlı olarak yayanlar hakkında yasal işlemler yapılıyor. İlk başlatanlar özür diliyorlar. Kazanacağımız tazminatları depremzedelere yardım olarak göndereceğimizi söylememe gerek yok."

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 10519

Kullanıcı Adı

  • Hasan sesli
    5 Mayıs 2023 Cuma

    Başından beri diyorum. demireller iyilik meleği


[1]

Tüm yorumları okumak için tıklayın

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
Ereğli’de büyük fırsat
Ereğli’de büyük fırsat
EREĞLİ’DE MUHTEŞEM 23 NİSAN KUTLAMASI
EREĞLİ’DE MUHTEŞEM 23 NİSAN KUTLAMASI