BU OYUN BÜYÜK BEĞENİ ALDI

BU OYUN BÜYÜK BEĞENİ ALDI

BİLGEHANE ÖĞRENCİLERİNİN ÇANAKKALE KONULU TİYATRO OYUNU BÜYÜK BEĞENİ ALDI

BU OYUN BÜYÜK BEĞENİ ALDI
2024-03-11 16:53:48

Konya Büyükşehir Belediyesi çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Bilgehanelerde eğitim alan öğrenciler, Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü dolayısıyla Dönmeyi Düşünmeyenlerin Destanı isimli tiyatro oyununu sahneledi.


Konya Büyükşehir Belediyesinin ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik hizmeti olan Bilgehanelerde, öğrencilerin milli ve manevi yönden gelişmesi için de etkinlikler düzenleniyor.

Çanakkale Zaferinin 109. yıl dönümü dolayısıyla Bilgehane öğrencileri anlamlı bir etkinliğe imza attı. Sultan Alaaddin, Yavuz Sultan Selim, Cemil Meriç ve Selahaddin Eyyubi bilgehanelerinin iş birliğiyle hazırlanan Dönmeyi Düşünmeyenlerin Destanı isimli tiyatro oyununu sahnelendi.

Selçuklu Kongre Merkezinde yoğun katılımla gerçekleştirilen ve Çanakkale şehitlerinin kahramanlıklarının canlandırıldığı oyun izleyenlere duygu dolu anlar yaşatırken büyük beğeni topladı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 48533

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
EREĞLİ BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI
VARDAR BAŞKANLIĞININ 115. GÜNÜNDE BİR HİZMET DAHA KAZANDIRDI