Kapat !
BİLGİN KAMIŞ: PAROLAMIZ ŞAMPİONLUK OLACAK

BİLGİN KAMIŞ: PAROLAMIZ ŞAMPİONLUK OLACAK

BAL LİGİ’NDE GRUPLAR BELLİ OLDU!

BİLGİN KAMIŞ: PAROLAMIZ ŞAMPİONLUK OLACAK
2022-08-23 00:15:28

Bölgesel Amatör Ligde (BAL) yüzlerce takımın merakla beklediği gruplar bugün belli oldu.

BAL Liginin grupları bugün TFF tarafından belirlendi. 14 grubun yer alacağı BAL Liginde temsilcimiz Beta Trafo Ereğlispor 8inci grupta yer alarak yeni sezonda mücadele edecek.

Yoğun bir şekilde takım çalışmalarını sürdüren Beta Trafo Ereğlispor Kulübü, yer alacağı 8inci grupta 4 Konya, 4 Antalya, 2 Afyon, 2 Eskişehir, 1 Isparta ve 1 Burdur illerinin takımlarıyla şampiyonluk mücadelesi verecek.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Grupların açıklanmasının ardından kısa bir açıklama yapan Beta Trafo Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış,Yeni sezon hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Beklediğimiz bir kura oldu diyebiliriz. Şimdi daha sıkı ve daha güçlü bir şekilde hazırlıklarımızı sürdürerek ligi bekleyeceğiz. Bu sezonun en büyük parolası ‘şampiyonluk olacak. Antrenörlerimiz, yöneticilerimiz, taraftar gruplarımız ve şehrimiz buna hazır. Yeni sezonun şimdiden hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 52756

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
BAŞKAN AKPINAR TÖRENE KATILDI
BAŞKAN AKPINAR TÖRENE KATILDI
Başkan Akpınar İlk Nikahı Kıydı
Başkan Akpınar İlk Nikahı Kıydı