Kapat !
Bilgehaneler En İyi Karîlerini Belirledi

Bilgehaneler En İyi Kârîlerini Belirledi

Bilgehaneler En İyi Karîlerini Belirledi

Bilgehaneler En İyi Karîlerini Belirledi
2022-05-20 13:15:08

Konya Büyükşehir bünyesinde hizmet veren Bilgehanelerin düzenlediği Satırdan Sadıra: Kurân-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında en yüksek dereceyi alan kârîler, ödüllerini aldı.

Konya Büyükşehir Belediyesine bağlı milli ve manevi eğitim merkezleri olan Bilgehaneler, bu yıl ilk kez Satırdan Sadıra: Kurân-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması düzenledi.

Kız ve erkek öğrenciler olmak üzere iki etapta gerçekleştirilen programda birinci, ikinci ve üçüncü isimler belli oldu. Ön elemeleri Bilgehaneler içinde yapılan yarışmanın yarı final elemesi ise Sultan Alaeddin Bilgehanesinde gerçekleştirildi.

Karatay İlçe Müftülüğünden yetkin isimlerin jüriliğinde gerçekleşen finalde, Ali Ulvi Kurucu, Sultan Alaeddin, Sultan Fatih, Selahaddin Eyyubi ve Yavuz Sultan Selim Bilgehaneleri takım ödülleri alırken; bireysel derecelerde Muhammet Seyit Yılmaz, Eymen Çakar, Hüseyin Samed Alkan, Ayşe Betül Çelik, Sıdıka Hüsna Ekiz ve Fatma Terlemez jüriden en yüksek puanları alarak Bilgehanelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılındaki en iyi kârîleri oldular.

Takımlarda dereceye giren Bilgehaneler, ödül kupalarını kaldırırken bireysel ödüllerde madalyanın yanı sıra birinciler bisiklet, ikinciler tablet, üçüncüler ise akıllı bileklik almaya hak kazandı.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 43117

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
UMUT AKPINAR EREĞLİ BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA SESLENDİ
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...
Atakent Cumhur İttifakı’nı Bağrına Bastı...