Kapat !
Bilal Yiğit MHP’den Konya Milletvekili Aday Adayı

Bilal Yiğit MHP'den Konya Milletvekili Aday Adayı

ADAY ADAYLIĞINI BASIN TOPLANTISI İLE AÇIKLADI

Bilal Yiğit MHP’den Konya Milletvekili Aday Adayı
2023-03-24 16:57:11

Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı Bilal Yiğit MHP Parti binasında düzenlediği basın toplantısında, aday adaylığını açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisinin şanlı ve şerefli bir 54 yıllık mazisi olduğunu söyleyen Yiğit, 28. Dönem Milletvekilliği aday adayı oldum. Bu kutu davada Rabbim hayırlısı ney ise onu nasip etsin. Davamız vatanımıza hayırlı olsun. Hayırlısı ne ise bize de o olsun dedi.

Geniş bir katılımın olduğu basın toplantısına STK Temsilcileri, Muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldı. Salona sığmayan kalabalık dışarı taştı. Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Binasında düzenlenen programda açılış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz, depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlara Allahtan rahmet yaralılara ise acil şifalar dileyerek başladı.

Seçime sayılı günler kaldığının altını çizen Yılmaz, Listeler YSKya teslim edilecek. Adaylar belli olduktan sonra sahaya ineceğiz. Aday adayımız Bilal Yiğit geçen dönemde bizim adayımızdı. Bu dönemde başvuru yaptı ve yeniden aday adayı oldu. Kendisine ve partimize hayırlı olsun ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı Adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyleyen Yılmaz, Millet İttifakı adayı ise Kemal Kılıçdaroğlu. İki adayı teraziye koyup tartın aynı ölçüde mi aynı sıklette mi? Kararı siz verin dedi.

MHP İlçe başkanı Musa Yılmazın ardından kürsüye gelen Bilal Yiğit, konuşmasına kendini tatarak başladı. Ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız diyen Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı Bilal Yiğit Gün birlik ve beraberlik günüdür. Ereğlimize, Konyamıza, şehit kanlarıyla sulanmış bu vatana elimden gelenin bir fazlasını yapacağım. Hedefi büyük olanın inancı da iradesi de büyük olur. Bizim de hedefimiz şükür bu yöndedir dedi.

Konuşması alkışlarla kesilen Yiğit, Milliyetçi Hareket Partisinde ben değil, biz anlayışı olduğunu belirterek çıktığı bu yolda kendisine destek verenlere teşekkür etti.

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 41311

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
KONYA BÜŞÜKŞEHİRDEN ARITMA TESİSİ
KONYA BÜŞÜKŞEHİRDEN ARITMA TESİSİ
KONYA’DA İKİ ÖNEMLİ TESİS AÇILDI
KONYA’DA İKİ ÖNEMLİ TESİS AÇILDI