BİL KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİ HAYATA HAZIRLIYOR
Colombia

BİL KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİ HAYATA HAZIRLIYOR

BİL KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNE SEÇME VE SEÇİLME HAKKI İLE BİRLİKTE DEMOKRASİYİ ÖĞRETİYOR

BİL KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİ HAYATA HAZIRLIYOR
2021-11-09 10:23:46

Bil Koleji Eğitim Kurumunda, öğrencilere seçme ve seçilme hakkı ve demokrasinin işlevi hakkında bilgiler verilerek öğrencilerini sosyal hayata hazırlamaya devam ediyor.

Bu kapsamda 2inci sınıf öğrencileri sınıf başkanı seçimi gerçekleştirerek, kendi başkanlarını demokratik bir şekilde seçti. Seçim sandığı, kapalı perde ve oy pusulasının hazırlandığı seçimde öğrencilere tam bir seçim havasında sınıf başkanlığı seçimi gerçekleştirdi. Öğrenciler bu tecrübeleri kazanarak, seçme ve seçilme hakkının ne olduğu, hem de demokratik bir şekilde seçimlerin nasıl gerçekleştirilmesi gerektiği konularında bilgilenmiş oldular.
Bahri Can

Bu Haber Hakkında Ne Söylemek İstersiniz?

UYARI: T.C. kanunlarına uymayan, konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren, inançlara saldıran, şiddete teşvik eden ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.

Güvenlik Kodunuz 69582

Kullanıcı Adı

 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRx
GENÇ KOMEK ÖĞRENCİLERİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU
GENÇ KOMEK ÖĞRENCİLERİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU
Milletvekili Ali Yüksel’den Leman Dergisi’ne sert tepki
Milletvekili Ali Yüksel’den Leman Dergisi’ne sert tepki